Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“izba dobra, ranajky chudobne a drahe”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 7 lokalít!
Hotel Dubna Skala
Na pozícii č. 2 spomedzi 7 hotelov v Žiline
Zrecenzované: 2. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Izba vyborna, raňajky 10€ a nedokladaju. Kedze som prisiel neskor, ostal velmi chudobny vyber.
za parkovanie pred hotelom dalsi poplatok. nie, toto nebol moj šialok kavy. Neodporucam. clovek sa citi ako dojna krava.

Termín ubytovania: septembri 2017, cestoval(a) sólo
Poďakujte používateľovi Dušan F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (71)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1571 recenzií

Zrecenzované: 4. septembra 2016

Nachadza sa v historickom centre mesta a je tochu komplikovanešjšie dostupný autom a treba sa pripraviť na extra charge za parking čo je však asi normalne v tejto lokalite. Hotel je idealny na niekolkodnove ubytovanie a super volba pre výlety do okolia Žiliny. Hotel je na vysokej úrovni, pohodlne a čisté izby.

  • Termín ubytovania: marci 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Michal J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. decembra 2015

Najlepšia dovolenka v tomto hoteli s mojou ženou. Super sme si tam oddýchli vďaka skvelému wellnesu. Izby sú pekné, čisté a príjemne zariadené. Ochotný a milý personál tam nesmel chýbať. Som rád že práve do tohto hotelu som zobral svoju ženu.

Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) v páre
2  Poďakujte používateľovi 643majos.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. októbra 2015

Izby pekné, aj keď trošku menšie, čisté a upravené. Služby super, ochotný a milý personál, príjemný wellness v hoteli, ktorý sa dá objedať aj súkromne. Jedlo v reštaurácii na výbornej úrovni. Celkovo malý boutique hotel, ktorému nie je čo vytknúť.

  • Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi sasienka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. júla 2015

Hotel sa nachádza v super lokalite, priamo v centre mesta. Je naozaj pekný, štýlový. Čo ma však zaráža a nemyslím si že pri hoteloch tohto typu to má opodstatnenie, je platba za parking, keďže cena nie je práve najmenšia :) Každopádne, izba aj služby na úrovni, prepálený koberec na zemi v rohu sa dá odpustiť :)

  • Termín ubytovania: auguste 2014, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Ecstasy262.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Zvážte aj tieto ubytovania v Žilina alebo v blízkosti.
Vzdialenosť 0,5 km
Holiday Inn Zilina
Holiday Inn Zilina
Č. 1 z 7 v lokalite Žilina
161 recenzií
Vzdialenosť 0,5 km
Palace Hotel Polom
Palace Hotel Polom
Č. 4 z 7 v lokalite Žilina
61 recenzií
Vzdialenosť 10,9 km
Hotel Aphrodite
Hotel Aphrodite
Č. 3 z 5 v lokalite Rajecké Teplice
68 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 2,4 km
Villa Nečas
Villa Nečas
Č. 3 z 7 v lokalite Žilina
42 recenzií
Vzdialenosť 0,2 km
Hotel Grand Zilina
Hotel Grand Zilina
Č. 6 z 7 v lokalite Žilina
60 recenzií
Vzdialenosť 11,5 km
Aphrodite Palace
Aphrodite Palace
Č. 1 z 5 v lokalite Rajecké Teplice
75 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Dubna Skala? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Dubna Skala

Adresa: J. M. Hurbana 354/8, Žilina 010 01, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Žilinský kraj > Žilina
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Biznis centrum s pripojením na internet Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Letisková autobusová doprava Apartmány Bezbariérový prístup Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Na pozícii č. 2 spomedzi 7 hotelov v lokalite Žilina
Cenový rozsah: 106 € – 183 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Dubna Skala 4*
Počet izieb: 37
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, Hotels.com a Expedia, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Dubna Skala. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu