Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“jednoznačne najkrajší hotel v žiline”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 9 lokalít!
Hotel Dubna Skala
Na pozícii č. 2 spomedzi 7 hotelov v Žiline
Zrecenzované: 4. septembra 2016

Nachadza sa v historickom centre mesta a je tochu komplikovanešjšie dostupný autom a treba sa pripraviť na extra charge za parking čo je však asi normalne v tejto lokalite. Hotel je idealny na niekolkodnove ubytovanie a super volba pre výlety do okolia Žiliny. Hotel je na vysokej úrovni, pohodlne a čisté izby.

  • Termín ubytovania: marci 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Michal J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu
Recenzie (70)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2670 recenzií

Zrecenzované: 3. decembra 2015

Najlepšia dovolenka v tomto hoteli s mojou ženou. Super sme si tam oddýchli vďaka skvelému wellnesu. Izby sú pekné, čisté a príjemne zariadené. Ochotný a milý personál tam nesmel chýbať. Som rád že práve do tohto hotelu som zobral svoju ženu.

Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi 643majos.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. októbra 2015

Izby pekné, aj keď trošku menšie, čisté a upravené. Služby super, ochotný a milý personál, príjemný wellness v hoteli, ktorý sa dá objedať aj súkromne. Jedlo v reštaurácii na výbornej úrovni. Celkovo malý boutique hotel, ktorému nie je čo vytknúť.

  • Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi sasienka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. júla 2015

Hotel sa nachádza v super lokalite, priamo v centre mesta. Je naozaj pekný, štýlový. Čo ma však zaráža a nemyslím si že pri hoteloch tohto typu to má opodstatnenie, je platba za parking, keďže cena nie je práve najmenšia :) Každopádne, izba aj služby na úrovni, prepálený koberec na zemi v rohu sa dá odpustiť :)

  • Termín ubytovania: auguste 2014, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Ecstasy262.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. apríla 2015

Hotel v centre Žiliny s vynikajúcou dostupnosťou autom. Možnosť parkovania v hoteli. Príjemné prostredie, výborná kvalita služieb. Pekné izby, vkusný interiér hotela s umeleckými prvkami miestneho umelca. Hotel má vlastnú reštauráciu.

Tip na izbu: Izby do dvora sú podstatne tichšie
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: apríli 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi olga1082015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hoteldubnaskala2015, Public Relations Manager v zariadení Hotel Dubna Skala.Zodpovedané: 22. apríla 2015

Veľmi pekne Vám ďakujeme za Vaše hodnotenie a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu! Tím Hotela Dubná Skala

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Zvážte aj tieto ubytovania v Žilina alebo v blízkosti.
Vzdialenosť 0.5 km
Holiday Inn Zilina
Holiday Inn Zilina
Č. 1 z 7 v lokalite Žilina
157 recenzií
Vzdialenosť 0.2 km
Hotel Grand Zilina
Hotel Grand Zilina
Č. 6 z 7 v lokalite Žilina
59 recenzií
Vzdialenosť 2.4 km
Villa Nečas
Villa Nečas
Č. 3 z 7 v lokalite Žilina
41 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 11.5 km
Wellness Hotel Diplomat
Wellness Hotel Diplomat
Č. 2 z 5 v lokalite Rajecké Teplice
55 recenzií
Vzdialenosť 0.4 km
Palace Hotel Polom
Palace Hotel Polom
Č. 4 z 7 v lokalite Žilina
59 recenzií
Vzdialenosť 7.9 km
Hotel Château Gbeľany
Hotel Château Gbeľany
Č. 1 z 1 v lokalite Gbeľany
24 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Dubna Skala? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Dubna Skala

Adresa: Hurbanova 354/8, Žilina 010 01, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Žilinský kraj > Žilina
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Biznis centrum s pripojením na internet Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Reštaurácia Donáška jedla na izbu Letisková autobusová doprava Bezbariérový prístup Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Na pozícii č. 2 spomedzi 7 hotelov v lokalite Žilina
Cenový rozsah: 87 € – 118 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Dubna Skala 4*
Počet izieb: 37
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, Hotels.com a Expedia, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Dubna Skala. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu