Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (76)
Filtrovať recenzie
76 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
39
23
11
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
39
23
11
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3876 recenzií
Recenzované: 3. decembra 2015

Najlepšia dovolenka v tomto hoteli s mojou ženou. Super sme si tam oddýchli vďaka skvelému wellnesu. Izby sú pekné, čisté a príjemne zariadené. Ochotný a milý personál tam nesmel chýbať. Som rád že práve do tohto hotelu som zobral svoju ženu.

Dátum pobytu: september 2015
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
3  Poďakujte používateľovi 643majos.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. októbra 2015

Izby pekné, aj keď trošku menšie, čisté a upravené. Služby super, ochotný a milý personál, príjemný wellness v hoteli, ktorý sa dá objedať aj súkromne. Jedlo v reštaurácii na výbornej úrovni. Celkovo malý boutique hotel, ktorému nie je čo vytknúť.

Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi sasienka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. júla 2015

Hotel sa nachádza v super lokalite, priamo v centre mesta. Je naozaj pekný, štýlový. Čo ma však zaráža a nemyslím si že pri hoteloch tohto typu to má opodstatnenie, je platba za parking, keďže cena nie je práve najmenšia :) Každopádne, izba aj služby na úrovni, prepálený koberec na zemi v rohu sa dá odpustiť :)

Dátum pobytu: august 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Ecstasy262.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. apríla 2015

Hotel v centre Žiliny s vynikajúcou dostupnosťou autom. Možnosť parkovania v hoteli. Príjemné prostredie, výborná kvalita služieb. Pekné izby, vkusný interiér hotela s umeleckými prvkami miestneho umelca. Hotel má vlastnú reštauráciu.

Tip na izbu: Izby do dvora sú podstatne tichšie
Dátum pobytu: apríl 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi olga1082015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hoteldubnaskala2015, Public Relations Manager v zariadení Hotel Dubna Skala.Zodpovedané: 22. apríla 2015

Veľmi pekne Vám ďakujeme za Vaše hodnotenie a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu! Tím Hotela Dubná Skala

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 6. marca 2018

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie