Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Dubna Skala
Hotely v blízkosti
126 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
74 USD
72 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Hotel Boss(Žilina)
118 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Villa Nečas(Žilina)
112 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
101 USD
Priceline
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Penzión Martinov dvor(Teplička Nad Váhom)
65 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
111 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Econo Hotel(Žilina)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bar/hotelový bar
Motel Skalka(Kysucké Nové Mesto)
Booking.com
Ukázať ponuku
Hotel Aphrodite(Rajecké Teplice)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Recenzie (74)
Filtrovať recenzie
74 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
38
22
11
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
38
22
11
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4974 recenzií
Zrecenzované: 13. októbra 2015

Izby pekné, aj keď trošku menšie, čisté a upravené. Služby super, ochotný a milý personál, príjemný wellness v hoteli, ktorý sa dá objedať aj súkromne. Jedlo v reštaurácii na výbornej úrovni. Celkovo malý boutique hotel, ktorému nie je čo vytknúť.

  • Termín ubytovania: september 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi sasienka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. júla 2015

Hotel sa nachádza v super lokalite, priamo v centre mesta. Je naozaj pekný, štýlový. Čo ma však zaráža a nemyslím si že pri hoteloch tohto typu to má opodstatnenie, je platba za parking, keďže cena nie je práve najmenšia :) Každopádne, izba aj služby na úrovni, prepálený koberec na zemi v rohu sa dá odpustiť :)

  • Termín ubytovania: august 2014, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Ecstasy262.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. apríla 2015

Hotel v centre Žiliny s vynikajúcou dostupnosťou autom. Možnosť parkovania v hoteli. Príjemné prostredie, výborná kvalita služieb. Pekné izby, vkusný interiér hotela s umeleckými prvkami miestneho umelca. Hotel má vlastnú reštauráciu.

Tip na izbu: Izby do dvora sú podstatne tichšie
  • Termín ubytovania: apríl 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi olga1082015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hoteldubnaskala2015, Public Relations Manager v zariadení Hotel Dubna Skala.Zodpovedané: 22. apríla 2015

Veľmi pekne Vám ďakujeme za Vaše hodnotenie a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu! Tím Hotela Dubná Skala

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. marca 2018
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: marec 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. januára 2018
Prekladač Google

Tip na izbu: All roomsa are fine.
  • Termín ubytovania: december 2017, cestoval(a) s priateľmi
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie