Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvelá pizza pečená v peci na drevo...”
Recenzia Vulcano

Vulcano
Na pozícii č. 1 spomedzi 126 Reštaurácie v Žiline
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: Talianske
Možnosti stravovania: Rezervácie
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Rezervácie
Zrecenzované: 16. marca 2018

Pri prejayde Zilinou v case obedu som nechcel experimentovat a nechal som sa inspirovat recenziami na Tripadvisor Vybral som si reštauraciu s talianskou kuchynou.
Dostal som presne to, co som aj cakal od restauracie tohoto typu.
Dobre a chutne jedlo v nadstandartnej kvakite.
Skvela cerstvá polievka, super pizza pecena v original pizza peci na dreve, chutne cestoviny, velky vyber domacich zakuskov a k tomu vyborna kava....
Ak ste hladni , mozete stavit na istotu a prist sa sem najest....

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi kimgoldpiestany.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (186)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

3943186 recenzií

Zrecenzované: 10. marca 2018

Pizza bola veľmi dobrá, chutná a naozaj talianska...chutilo veľmi :)

Len tu sa taliansky duch tejto reštaurácie končí...v reštike hralo slovesnké rádio, kde bolo počuť kadečo...myslím si, že nie problém obstarať to, aby z reprákov bolo počuť talianske pesničky (veď je to predsa talianska reštaurácia). Avšak tento drobný, no podstatný detail, nemajú doriešený asi tak v 95% reštauráciach na Slovesnku.
Obsluha bola prinajlepšom priemerná a interiér prevádzky nie je vôbec vedený v taliaskom štýle.

Pizza fakt super, ale to je všetko, čo by som vyzdvihol.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Otim1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Velmi pekna restauracia s vynikajucim jedlom v talianskom style za prijatelne ceny. Obsluha pomalsia,ale aj tak hodnotim pozitivne. Oplati sa navstivit.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi martinafrn.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Perfekne cestoviny, mila obsluha, cela rodina spokojna. Boli sme tu nikolko krat a zatial vsetko ok alebo super.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi Pepeho.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Kavlita jedla v poriadku. Avsak ale skutocne otrasne a arogantne spravanie casnicok pri vydaji denneho menu.

Dátum návštevy: január 2018
1  Poďakujte používateľovi 912mathews.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Vulcano, si pozreli aj

 
Žilina, Žilinský kraj
Žilina, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Vulcano? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu