Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Posedenie”

MANZO steak&burger
Na pozícii č. 3 spomedzi 122 Reštaurácie v Žiline
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 11 USD - 34 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 7. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Vcera bolo super dakujeme pivko bolo paradne a obsluha usmiata ako ma byt drzim palce. Rad sa zase vratim.

Dátum návštevy: apríl 2018
Poďakujte používateľovi milecma.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (88)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

273188 recenzií

Zrecenzované: 4. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Chceli sme sa prísť najesť skôr, no bolo zatvorené, hoci podľa otv. hodín na dverách nie. Reštauráciu sme po dlhšej dobe navštívili kvôli špeciálnym burgrom, ktoré ponúkajú nielen v žemli, ale vo veľkých šampiónoch. Asi to bola náhoda, no momentálne šampiňóny nemali. Čo sme sa ale dozvedeli, až po dlhom výbere tej správnej kombinácie. Po sklamaní a vypití piva (priemernej chuti aj kvality) sme teda odišli. Podľa týchto nešťastných skúseností je spoľahlivosť podniku u mňa veľmi nízka, neviem či budem chcieť ešte riskovať ich nepripravenosť...

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi SilviaK1311.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. januára 2018

Jedlo je tu určite veľmi chutné a kvalitné. Steak som tu nejedol, ale mal som burger a bol výborný. Len tá cena mi príde prehnane vysoká. V Žiline je ešte pár podnikov, kde robia parádne burgre, ktoré môžu v úplnom poriadku konkurovať tým z Manza, a sú za rozumnú cenu.
Obsluha bola veľmi milá a ochotná ;)

Takže celkový dojem je dobrý, ale tá cena je vysoká, takže na kvalitné burgre (za rozumnú cenu) chodím inde :)

Dátum návštevy: september 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Otim1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. januára 2018

Reštaurácia v širšom centre Žiliny, ktorá ponúka nadštandardne kvalitné jedlo. Na jedálnom lístku je niekoľko typov burgerov, prílohy je možné kombinovať, aj ten najmenší burger ale určite nasýti. Kvalita prípravy je vysoká, pre burgre si pečú vlastné pečivo (na výber je svetlé aj tmavé). Steaky sú síce vo vyššej cenovej hladine ale za to očakávajte výberové kúsky (v čase mojej návštevy mali dovoz z Talianska). O úspešnosti reštaurácie svedčí aj to, že vo vychytených časoch je lepšie mať pre istotu rezerváciu dopredu.

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi shell3250.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prijemne prostredie, prokemna obsluha. Cena dost vysoka. Bolo na asi 10, objednali sme si rozne steaky. Cena na lisku je za stanovenu vahu. Ked ale isli robit seaky, neprisli nam povedat, aka bude vaha masa. Potom pri plateni za steak co v listku stoji 25 eur, tak nam zan uctovali 50 eur. Po reklamovani nam dali miernu zlavu, ale je nekorektne taketo zavadzanie. Takze ja uz sem nikdy viac.

Dátum návštevy: november 2017
6  Poďakujte používateľovi PeterH9627.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli MANZO steak&burger, si pozreli aj

 
Žilina, Žilinský kraj
Žilina, Žilinský kraj
 

Navštívili ste MANZO steak&burger? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu