Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“MNAM!!”

Remy's Bistro & Pub
Na pozícii č. 1 spomedzi 88 Reštaurácie v Trenčíne
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 4 USD - 26 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 15. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Boli sme s manzelom na romantickom vikende pri prilezitosti vyrocia svadby.
Mali sme chut na vyborny steak a ci uz cez tripadvisor, alebo od 'domacich' sme dostali odporucanie prave na Remy's.
Nakolko to bolo take vychytene, radsej sme si predom rezervovali stol a aj sa rovno spytali na steaky a dobre sme urobili, lebo mali posledne 2, ktore sme si 'predrezervovali'.
Prostredie super, obsluha mila a rychla a k tym steakom...bolo to DELIKATNE, VYNIKAJUCE, MNAM!! - uz dlho sme si na podobnych steakoch nepochutili, do toho radim aj steakove hranolky a ta sladka maslova kukurica...ou!!
Mozno by som sa vyber dala pkrem hribovej omacky, aj pepper...co by som si k steaky asi vybrala ja, ale to len taka mini drobnost.
Vinko bolo taktiez vynikajuce a celkovo urcite odporucam...ci uz na steak, ale vsetci okolo mai burgre, takze asi aj to stoji za to
Len tak dalej Remy's!

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi MichalaF.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (169)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26169 recenzií

Zrecenzované: 5. septembra 2019

Obsluha veľmi milá, burger výborný, pivo tiež. Len už by mohli akceptovať platobné karty a gastrolístky.

Dátum návštevy: júl 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi trencianka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Pocas kratkej zastavky v Trencine sme sa zastavili na “obed”, vsetky odporucania boli sem. Remy’s sa nachadza vo velmi zaujimavom priestore, teraska je velke plus. Kvitujem moznost malych burgrov, velmi vela ludi to oceni, pokial nie ste nejaky zrut, alebo velmi hladny. Vyskusali sme veggie, neohuril, ale ani nesklamal. Potom black salsa burger, ktory bol perfektny, hral to na take “sedliacke” chute - leco, klobaska, pikantnejsi. Masko a zemla taktiez ukazkova. V dnesnej dobe preburgrovaneho gastro trhu velmi prijemne odlisenie. Personal je velmi mily a dbaju aj na male detaily, co je tiez velke plus. Pokial hladate kvalitu, tak tu ju urcite najdete. Dakujem!

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi devilko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Perfektné jedlo, milá obsluha. Jediné mínus je, že žiaľ sa nedal platiť kartou. Ale jedlo ozaj bomba! Odporúčam Veggie burger

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi Nataliehace.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. augusta 2019

Top podnik, moderne zariadeny s milou obsluhou, ochotnym personalom, vyber skvely, ceny super, velke porcie a jedlo bolo vyborne.

Dátum návštevy: máj 2019
Poďakujte používateľovi 9ernest.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Remy's Bistro & Pub, si pozreli aj

Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Remy's Bistro & Pub? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu