Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Príjemné prostredie a milá obsluha”

Restauracia Berlinetta
Na pozícii č. 41 spomedzi 90 Reštaurácie v Trenčíne
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 20. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi dobrá reštaurácia za prijateľné ceny. Obsluha je veľmi milá a ochotná. Ponuka je veľmi široká, každý si vyberie podľa svojej chuti.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Milo124.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (13)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

5913 recenzií

Zrecenzované: 29. augusta 2017

V reštaurácii Berlinetta cítiť veľmi príjemnú rodinnú, priam láskavú atmosféru= jedlo,obsluha,prostredie.

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi jarkasurka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. februára 2017

Navštívili sme ju s priateľmi. Dali sme si neskorý obed. Jedlo na slušnej úrovni, taktiež obsluha. Bežná dobrá reštaurácia, kde sa dá slušne najesť.

Dátum návštevy: marec 2016
Poďakujte používateľovi samikivan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. januára 2017

zariadenie pekné, no obsluha zrejme nemala svoj deň. čašníčka sa opýtala na prepečenie mäsa - no nevyšlo im to!! capresse tu robia veľmi inovatívne - pažitkové!! slušnejšie by bolo keby nám vopred oznámili, že im dochádza bazalka, objednali by sme si niečo iné ako dostať na tanieri postrašenú mozzarelu zmesou nasekanej bazalky a pažitky. takéto caprese mi ešte neservírovali!!

Dátum návštevy: január 2017
3  Poďakujte používateľovi IvanaA634.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. januára 2017

Dobrá reštaurácia vhodná na posedenie v pároch, ale aj na menšie rodinné oslavy. Príjemné a kľudné prostredie.

Dátum návštevy: september 2016
Poďakujte používateľovi Slavo_TN.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restauracia Berlinetta, si pozreli aj

Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Restauracia Berlinetta? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu