Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kava-nekava”

Café Sládkovič
Na pozícii č. 1 spomedzi 8 Káva a čaj v Trenčíne
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: pred 4 týždňami cez mobilné zariadenie

Po navsteve tejto kaviarne sme boli s manzelkou rozcarovany.Podla hodnoteni najlepsia kaviaren v Trencine ale zial ta kava nechutila ako kava (jednalo sa o velke preso s mliekom).Jedine do zachranilo tuto recenziu boli limonady.

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi Safari11526684742.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia lif999, Owner v zariadení Café Sládkovič.Zodpovedané: pred 4 týždňami

Dobrý deň, veľmi nás mrzí vaše sklamanie. Je však celkom možné, že ste si zamenili kaviarne, už sa nám to stalo viackrát. U nás podávame štandardné espresso, veľké preso mliekom sa u nás ani nedá zakúpiť (jedine americano so zvlášť horúcou vodou) a štandardne mame na mlynčeku dobre hodnotenú espresso zmes od Coffeeinu: Modernu (iba speciality grade zloženie)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (106)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26106 recenzií

Zrecenzované: 22. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Odporucam na posedenie. Maju dost velku terasu vonku a aj misky na vodu pre psikov. Na vyber je lakava ponuka kolacov

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi Voyage734350.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Príjemná kaviarnicka, kde si určite dajte kávu i zákusok. Obsluha mila a ochotna. Vyber pestrý takže si určite vyberiete.
Jana

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi JanaD1049.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. augusta 2019

Trošku pomalá obsluha, ale inak príjené miesto na posedenie pri káve v lete. Boli ochotní, ale trošku dezorientovaní. Možno to bolo tým že vo vedľajšej budove prebiehali promócie a to bol na nich "nečakaný" nápor. Vedeli o tom a mohli presunúť na pár hodín viac ľudí na pľac.

Dátum návštevy: jún 2019
Poďakujte používateľovi Tibor63.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia lif999, Owner v zariadení Café Sládkovič.Zodpovedané: 15. augusta 2019

Dobrý deň, ďakujeme pekne za recenziu, ale pravdepodobne ste navštívili Cafe Štefánik, ktorý je v priestoroch Domu armády, kde sa promócie zvyknú konať :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Mila obsluha, prijemna atmosfera, skvela kava a fantasticke raw kolaciky - uplne najsamlepsie :) Spjzka tiez vyzerala lakavo

Dátum návštevy: júl 2019
Poďakujte používateľovi nekitsunibakasareru.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Café Sládkovič, si pozreli aj

Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Café Sládkovič? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu