Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Café Sládkovič Trenčín ”

Café Sládkovič
Na pozícii č. 1 spomedzi 8 Káva a čaj v Trenčíne
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 9. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Na Mierovom námestí v Trenčíne je v pešej zóne dobrá kaviareň s ponukou lahodných dezertov, kávy a sypaných čajov. Servis, atmosféra a WC slušné. Útrata koláč+nápoj cca 5.- EUR na osobu. Vnútorné priestory zaberajú viac miestností a jedna je aj s krbom. Pár stolov je na vonkajšej terase pri vstupe z námestia.

Dátum návštevy: október 2018
Poďakujte používateľovi Brano K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (89)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2689 recenzií

Zrecenzované: 26. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Toto je miesto, kam sa vždy rada vraciam. Nádherné prostredie, milá obsluha, originálne prevedenie, kopa kníh a chutné koláče a nápoje.

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi Passport802043.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. júna 2018

Velmi prijemne posedenie, mily personal a vyborny vyber kav, kolacikov a napojov.Prostredie je velmi prijemne a stylove, dobra poloha v strede mesta, skvela kava, raw kolaciky , strudla, cheescakes a limonady.

Dátum návštevy: jún 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi zjarosova65.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. apríla 2018

Veľmi príjemné prostredie so zaujímavo zariadeným interiérom. Milá obsluha a vždy skvelá kávička....rada sa sem vraciam.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi IrenG45.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Kaviarnicka sa nachadza v centre mesta. Je utulne zariadena, dokonca aj s moznostou sediet pri krbe. Interier vas naladi ako keby ste sedeli u seba doma. Trochu ma prekvapilo espresso macchiato, ktore skoro vobec neobsahovalo spenene mlieko. Personal by sa v takych prijemnych priestoroch mohol viac usmievat. Inak utulne, prijemne sedenie na poobednajsiu kavicku s kolacikom.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Renata1E.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia CafeSladkovic, Manager v zariadení Café Sládkovič.Zodpovedané: 5. marca 2018

Dobrý deň.
Ďakujeme za príjemnú recenziu :)
Čo sa týka macchiatta, takto ho u nás pripravujeme, ako espresso s trochou mliečnej peny. Nebojte sa nabudúce osloviť náš personál, ak káva alebo čokoľvek nie je podľa Vašich predstáv, radi vyhovieme, ak je to v našich silách :)
S pozdravom
Dušan, hlavný barista

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Café Sládkovič, si pozreli aj

Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Café Sládkovič? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu