Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Dominanta ako hrom !

Hrady sa v stredoveku stavali skoro výlučne na vyvýšených miestach hlavne kvôli nedostupnosti pre... viac informácií

Zrecenzované: pred 5 dňami
dusan747
,
Piešťany, Slovensko
Hrad

Krasny hrad! Nadherny vyhlad na mesto. Je veľmi navštevovany hlavne cudzincami. Vrelo odporucam... viac informácií

Zrecenzované: pred 3 týždňami
Lissko11
,
Trenčín, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (408)
  
Recenzie (408)
Filtrovať recenzie
408 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
195
155
47
4
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
195
155
47
4
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38408 recenzií
Recenzované: 22. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Pekny hrad len malo z povodneho. Vsetko je novo zrekonstruovane a dost komercne. Avsak vylet aj s expoziciou okruh B (dolne aj horne nadvorie) sa urcite oplatil.

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi Voyage734350.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. augusta 2019

Nevhodné zaobchádzanie hlavne pred malými detmi ( sokoliri ) priviazaný vtáci na reťaziach + nepríjemný personál

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi Kat1889.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PeterM10577, riaditeľ v zariadení Trenčiansky hrad.Zodpovedané: 5. augusta 2019

Dobrý deň, mrzí nás Vaša skúsenosť. Prosím zašlite nám popis udalosti na info@muzeumtn.sk aby sme ju vedeli vyriešiť s konkrétnymi zamestnancami.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. júla 2019

Veľmi pekný hrad a jednoduchý prístup. Pekne zrekonštruovaný hrad a dych berúci výhľad z hornej veže. Odporúčam navštíviť.

Dátum zážitku: júl 2019
Poďakujte používateľovi Tomas M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. júla 2019

Trenčiansky hrad, je za mňa jeden z najkrajších hradov na Slovensku, je zachovalý, dá sa tam ísť, prehliadky sú super, hrad aj večer úžasne nasvietený!

Dátum zážitku: máj 2019
Poďakujte používateľovi adrianson.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júla 2019

Najkrajší hrad v šírom okolí, milujem ho, rád sem chodím, Trenčín je nádherné mesto, historické, pre turistov super.

Dátum zážitku: máj 2019
2  Poďakujte používateľovi vojtesko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie