Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
PEkný hrad

Z Trenčianskeho hradu je prekrásny výhľad na mesto Trenčín. Cesta k hradu vedie príjemnou uličkou... viac informácií

Zrecenzované: pred 3 týždňami
pavolc434
,
Zwickau, Nemecko
Letný výlet na hrad

Pekné výhľady z Matúšovej veže a z nádvorí (samozrejme za slnečného počasia). Na videnie je veľa... viac informácií

Recenzované: 25. júla 2020
Explorer655277
,
Košice, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (432)
  
Recenzie (432)
Filtrovať recenzie
432 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
207
161
51
4
9
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
207
161
51
4
9
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4550432 recenzií
Recenzované: 22. januára 2018

Ako jeden z mála hradov na Slovensku je otvorený celoročne. Na nádvorí zaujme studňa lásky. Pri vstupe do Matúšovej veže sú expozície historických zbraní. V priestoroch novo vybudovaných kásarní sú stále výstavné expozície. Pri zaplatení prehliadky máte možnosť vidieť aj zbierku obrazov.

Dátum zážitku: september 2017
2  Poďakujte používateľovi Milo124.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Pred prehliadkou si treba vyhradiť minimálne hodinku na prejdenie všetkých objektov, ktoré nepokrýva sprievodca. Ak niekto čaká niečo na štýl Bojníc, tak bude sklamaný. To však neuberá na zaujímavostiach a historických udalostiach, čo sa s ním spájajú. Sprievodca podal odborný, zrozumitelny výklad.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi Sasinda.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Krasny vyhlad na trencin, prehliadka B so sprievodcom obohatena o dobove vystupenia co bolo super a prinieslo atmosferu. Odporucam pozriet aj hladomornu a precitat si o stredovekom muceni. Cele okolie hradu je krasne, ulicky, blizko do centra

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi eviku37.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Boli sme s malými dcérkami pozrieť na hrade na podujatí, na ktorom sa vyrezávali tekvice. Bolo to krásne. Prostredie hradu, výhľad a aj samotný hrad sú úžasné. Jediné mínus dávam toaletám, tie boli strašné. Špinavé a bez toaletného papieru. Robíte podujatia pre deti, ktorých tam bolo veľmi veľa, a na wc nebol prebaľovací pult. To vážne? Veď to už by malo byť samozrejmosťou na takýchto miestach.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi MichaelaC1111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Historicka pamiatka z cca. 11 storocia (Matus Cak...Studna lasky...Fatyma...Katov dom...) s peknym vyhladom na mesto.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Robert P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie