Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Proste snaha byť Nóbl”

Reštaurácia Pod hradom
Na pozícii č. 3 spomedzi 86 Reštaurácie v Trenčíne
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 7 USD - 28 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 27. januára 2019

Reštaurácia sa snaží o vysoký štandard a treba povedať že sa jej to aj darí, jedlo, obsluha, prostredie všetko vynikajúce a na krajské mesto obzvlášť, za toto si ale troška priplatíte.

Dátum návštevy: november 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi grasshhopper29.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (150)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1115150 recenzií

Zrecenzované: 29. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Zial nemohli sme vyskusat. Vypnite si tu moznost, ze je otvorene. Isli sme taxikom a sklamanie. Asi po sviatkoch zavrete. Je sobota 29. Dec. Inak restika na obrazkoch vyzera dobre.

Dátum návštevy: december 2018
Poďakujte používateľovi lyzo007.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia podhradom13, Majiteľ v zariadení Reštaurácia Pod hradom.Zodpovedané: 29. decembra 2018

Dobrý deň,

mrzí nás že ste sa prehnali, ale jako je uvedené na našich web stránkach a soc.sieťach hotel a reštaurácia sa po 15 rokoch zatvára a končí pod našim vedením.
Ďakujeme za pochopenie s pozdravom.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Vynikajuce jedlo s prijemnym prostredim a personalom, v cene menu dezert a citronova voda, TOP! Urcite sa oplati dat za menu o euro viac, pri takejto kvalite jedla

Dátum návštevy: december 2018
Poďakujte používateľovi Brannno.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. decembra 2018

Príjemné prostredie reštaurácie, obsluha na veľmi dobrej úrovni, v celku komplikovane napísané menu. Mali sme predjedlo, polievku aj hlavný chod, pomer kvality jedla a cena - priemerný.

Dátum návštevy: november 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi Miro C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

V restauracii sme mali rodinnu oslavu. Jedlo bolo fantasticke, obsluha prijemna. Vo vsetkom nam vysli v ustrety.
Velka spokojnost.

Dátum návštevy: september 2018
2  Poďakujte používateľovi LubicaS_12.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Reštaurácia Pod hradom, si pozreli aj

Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Reštaurácia Pod hradom? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu