Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Trenčín
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Piatkovy rychly obed ”

Pizzeria Restaurant Speranza
Na pozícii č. 8 spomedzi 88 Reštaurácie v Trenčíne
Kuchyňa: Európske
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 15. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Pocas nasej kratkej navstevy TN sme v ramci piatkoveho obeda zavitali prave sem.
Dali sme si menu a kazde z jedal bolo vynikajuce.
Obsluha dievcata boli mlade, prijemne a usmievave.
Sedeli sme na terase, kde sa to pocas obeda dost rychlo menilo, vo vnutri je priestor restauracie este dost velky a priestranny.
V menu maju velky vyber, ktory sa kazdy den meni, takze urcite si kazdy vyberie a nezostane sklamany.
ODPORUCAM!

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi MichalaF.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (120)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

37120 recenzií

Zrecenzované: 5. septembra 2019

Toto je moja a naša reštika v TN, ktorá NIKDY nesklamala! Milý personál, jedlo výborné. Nepokazte sa! Držím palce majiteľom aj celému personálu.

Dátum návštevy: august 2019
1  Poďakujte používateľovi trencianka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Dakujeme za typ slecne z Trencianskeho hradu :)
Prijemna restauracia nedaleko namestia, kde maju v tyzdennu ponuku 9 jedal a 1 polievku. Ochutnali sme fazulovu polievku, rizoto a palacinky. Vsetko bolo velmi chutne.
Obsluha bola naozaj pocetna takze sme skoro vobec necakali.
Odporucame :)

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi janakamar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Dobre jedlo, no kedze vela zalezi od personalu, niekolkokrat sme natrafili na neochotu alebo dlho cakali na obsluhu. Inokedy boli zase casnici velmi mili a ochotni... je to zrejme sposobene castou vymenou zamestnancov...

Dátum návštevy: jún 2019
Poďakujte používateľovi Maja Č.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. mája 2019 cez mobilné zariadenie

V restauracii sme sa zastavili v ramci vyletu v Trencine a dobre sme urobili. Jedlo bolo rychlo pripravene, pizza chutna, menu tiez. Negativom bola iba polievka, ktora bola podana takmer vychladnuta.

Dátum návštevy: máj 2019
Poďakujte používateľovi Matt123451.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pizzeria Restaurant Speranza, si pozreli aj

Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Pizzeria Restaurant Speranza? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu