Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Trenčín
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (284)
Filtrovať recenzie
284 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
205
66
11
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
205
66
11
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16284 recenzií
Recenzované: 7. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Príjemný hotel s milou obsluhu, kde si môžete uzit bazén, či velnes. Služby hotela rôznorodé. Ideálny relax a oddych v meste Trencin. Plne doporučujem tento hotel historiou pretkany pre príjemnú atmosféru aj pre rodinky s deťmi.
Jana

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a sólo
Poďakujte používateľovi JanaD1049.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ElizabethManagement, Manažér recepcie v zariadení Hotel Elizabeth.Zodpovedané: 28. augusta 2019

Milá Jana
ďakujeme za Vaše milé slová, sme radi, že ste sa u nás cítili príjemne.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Keď chcete byť naozaj spokojný, objednajte si ubytovanie, vychutnajte si skvelé raňajky aj obedy, oddýchnite si v luxusnom wellness a večer si urobte prechádzku na hrad - ten je od hotela vzdialený len pár krokov. Ideálne útočisko pre zamilovaný pár, ale tiež tu môžete usporiadať firemnú konferenciu. Profesionálny a veľmi mily personál sa o Vás postará. Už dávno sa mi nestalo, že by celý personál bol tak skvelý. Fajn som si pokecala s chyžnou, čašníkmi, aj recepčnými. Naozaj vrelá vďaka.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi BarboraK280.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ElizabethManagement, Front Office Manager v zariadení Hotel Elizabeth.Zodpovedané: 18. júla 2019

Milá BarboraK280

veľmi pekne ďakujeme za návštevu a tiež za zhrnutie skúseností, ktoré ste prežili počas Vášho pobytu. Vaše slová si veľmi vážime a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.
S pozdravom Jana Pavlíková

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Priestranná recepcia, bezproblémove parkovanie. Ochotný personál. Preklenné verejné priestory, 2 výťahy z jedného výhľad na bazén. Bazén aj so saunami. Uteráky s monogramom. Vysoká tvrdá posteľ. 5* reštaurácia na vysokej úrovni, skutočne profesionálna obsluha!

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi vero272nika.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ElizabethManagement, Front Office Manager v zariadení Hotel Elizabeth.Zodpovedané: 13. júna 2019

Milá vero272nika

V prvom rade sa veľmi tešíme, že ste si vybrali na pobyt hotel Elizabeth a ešte viac nás teší Vaša spokojnosť. Ďakujeme za Váš čas pri písaní recenzie, budeme radi ak sa v budúcnosti opäť uvidíme.
Prajeme všetko dobré.
S pozdravom Jana Pavlíková a tím hotela Elizabeth

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Casto mavame v tomto hoteli pracovne stretnutia.Hotel sa nachadza na krasnom mieste-pod hradom.Čo sa tyka recepcie-mily,ustretovy personal.Restauracne priestrory su pekne,personal sa snazi,ale co sa mi v tomto hoteli pači najviac je jedlo.Daju si zalezat nielen na chuti ale i na servirovani.Oplati sa sem zajst.

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi MonikaO1751.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ElizabethManagement, Front Office Manager v zariadení Hotel Elizabeth.Zodpovedané: 24. októbra 2018

Dobrý deň Monika

veľmi pekne ďakujeme za milé slová, sme radi, že Vám dokážeme spríjemniť Vaše pracovné stretnutia. Samozrejme nás nesmierne teší, že Vám lahodí naša gastronómia.
Tešíme sa na Vás opäť nabudúce.

S pozdravom Jana P.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Skvelé služby, výborná kuchyňa, ochotný personál, wellness s bazénom na jednotku. Človek sa tu cíti výborne a aj keď sme boli s tromi malými deťmi, tak sme si výborne oddýchli. Páči sa nám aj lokalita v centre mesta. V piatok je síce v noci pod oknami na ulici rušno, ale nevadilo nám to a radi sa sem niekedy vrátime.

Dátum pobytu: jún 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi deniskaw.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie