Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Trenčín
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Prijemne posedenie”
Recenzia Kuki

Kuki
Na pozícii č. 11 spomedzi 88 Reštaurácie v Trenčíne
Cenový rozsah: 2 USD - 11 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 15. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Prijemny podnik s milou obsluhou a peknym vyberom z menu.
Vyber kolacov je tiez fajn, len teda gin tonic s neperlivym tonicom treba naozaj zlepsit
ODPORUCAM na kavicku, kolacik a posedenie v prijemnom prostredi!

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi MichalaF.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (17)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1517 recenzií

Zrecenzované: 17. novembra 2018

Príjemný podnik v centre Trenčína. Obsluha ochotná. Pre mňa je tu málo pív (zväčša len jedno čapujú). Zaujímavé sú tu aj kvízy.

Dátum návštevy: november 2018
Poďakujte používateľovi DejanSta.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 5. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Kuki je moja srdcovka v Trenčíne a rada si sem odbehnem na cappuccino s koláčikom. Kávu všeobecne nejak nemusím ale tu mi chutí. A ak nemám čas, tak si vezmem coffee to go :)
Keď som spomenula koláče tak je tu výborný veterník. Určite však odporúčam ktorýkolvek z koláčov a každý si nájde ten svoj.
Personál je milý, ochotný a usmievavý :)

Dátum návštevy: november 2018
Poďakujte používateľovi KlaraV104.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi pekné prostredie a príjemná obsluha, ktorá sa stará, či vám nič nechýba. Posedeli sme pri skvelom víne, hriankach s rôznymi nátierkami, aj hranolky boli super. Rada sa kedykoľvek vrátim.

Dátum návštevy: júl 2018
1  Poďakujte používateľovi IrenG45.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 24. mája 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: máj 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Kuki, si pozreli aj

Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
Trenčín, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Kuki? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu