Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvelá káva”
Recenzia Pražiarnička

Pražiarnička
Na pozícii č. 14 spomedzi 90 Reštaurácie v Trenčíne
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 21. marca 2018

Vždy tu nájdem kávu podľa mojej chuti, aj bez kofeínu. Príjemné prostredie, rozšírenie priestorov bol skvelý nápad, skoro vždy je plno.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi IrenG45.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (21)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

121621 recenzií

Zrecenzované: 18. marca 2018

Vždy, keď som v Trenčíne, nevynechám návštevu Pražiarničky. Som rád, že aj v TN kraji vedia pripraviť vlastnú kvalitnú kávu. Priestory kaviarne sú veľmi pekné, personál vždy milý, ochotný, čo dodáva celej kaviarni vysokú úroveň. Okrem skvelej kávy si môžete pochutnať aj na domácich zákuskoch. Dokonca domov si môžete odniesť aj balíček upraženej kávy. Odporúčam :).

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi martinsivy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. marca 2018

Kaviarnička prešla úpravou interiéru. Prvý krát som ju navštívila v decembri ale teraz už majú rozšírené priestory. Kávička je tu chutná a ako prílohu ;-) majú vynikajúce krémeše. Kto ich nemusí, má šancu na inú dobrotu.

Dátum návštevy: február 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi IvanaA634.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. januára 2018

Výborná káva a ešte lepší personál - TOP v TRENČÍNE - ideálne miesto na stretnutie po dobrom obede v dobrej spoločnosti ....

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi AdamD4418.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. septembra 2017

Špičková káva, príjemný personál, rodinné prostredie s pohodlným posedením. Kvalita kávy je vysoká, vždy čerstvo pražená, čo sa odráža na jej chuti a na dennej ponuke sú aspoň 4 kávy za rovnakú cenu plus prémiová. Dajú sa zakúpiť domov i balíčky káv alebo darčekových balení. V zime si dám rada ku kávičke krémeš či veterník, koré majú domáce a lepšie som nikde nejedla, nie nadarmo sem na ne chodí každý. Dôvodom bude i to, že v nich nie je margarín, ale ozajstné maslo, ktoré v zákuskoch v cukrárňach už hádam ai nenájdeme. V lete top zmrzlina s ozajstným ovocím, ktorú si vychutnám na terase pri pohľade na trenčiansky hrad. Nemám čo vytknúť, pretože káva, zákusky a zmrzka sú najlepšie v celom okolí, bez srandy a len z vlastnej skúsenosti :)

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
4  Poďakujte používateľovi michaela s.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pražiarnička, si pozreli aj

Trenčín, Trenčiansky kraj
 
Trenčín, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Pražiarnička? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu