Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Romantika v Sturove

Vecerna prechadzka na namesti, plno restauracii, barov a cukrarni. Skoro kazdy den nejaka kulturna... viac informácií

Recenzované: 28. augusta 2018
TiborV159
,
Veľký Meder, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Námestie u Vodníka :-)

Staré centrum mesta, kde sa dá krásne oddýchnuť s deťmi, ktoré upúta a zabaví vodník, v letných... viac informácií

Recenzované: 12. októbra 2017
jarmilamatejovicova
,
Trenčín, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (17)
  
Recenzie (17)
Filtrovať recenzie
17 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
5
11
1
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
5
11
1
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1617 recenzií
Recenzované: 28. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Vecerna prechadzka na namesti, plno restauracii, barov a cukrarni. Skoro kazdy den nejaka kulturna akcia. Po veceri prechadzka k Dunaju a sadnut si do baruco plave na dunaji, dat si kokteil, vylozit si nohy a sledovat Baziliku na protilahlej strane, v Estergom. To je vecerna romantika v Sturove.

Dátum zážitku: júl 2018
Poďakujte používateľovi TiborV159.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. októbra 2017

Staré centrum mesta, kde sa dá krásne oddýchnuť s deťmi, ktoré upúta a zabaví vodník, v letných mesiacoch aj s vodným osviežením.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi jarmilamatejovicova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 6. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: január 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: august 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júna 2018
Prekladač Google

Dátum zážitku: jún 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie