Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Vodník

Jednoduchý nápad so sochou vodnika, ktorý chrlí vodu. Vodník oživil námestie na nepoznanie. Predtým... viac informácií

Recenzované: 5. októbra 2019
Romantn24
,
Trenčín, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Super

Táto socha je super, neviem prečo, ale mám ju rád a som za ňu rád, že takéto niečo majú, chválim... viac informácií

Recenzované: 11. júla 2019
vojtesko
,
Topoľčany, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (73)
  
Recenzie (73)
Filtrovať recenzie
73 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
41
20
10
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
41
20
10
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
111673 recenzií
Recenzované: 19. februára 2018

Fontána ktorá funguje viacmenej cez leto. Človek sa môže osviežit cez horuce dni ked ide okolo, striekajúcou vodou. Detská sa hrávajú niekedy na mieste.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Duryi5.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Sturove namestie s vodnikom je super a hlavne pre male deti,ked vystrekuje voda.Urcite vsetkym odporucam navstivit mesto Trencin.Je tam vela toho co vidiet....Trenciansky hrad,Mestska veza atd..

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi zuzanadomanova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Veľmi pekná a zaujímavá fontána. Posedenie pri nej bolo príjemnou záležitosťou. Rád sa sem ešte niekedy vrátim.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Jakub01.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júla 2017

Pri návšteve centra Trenčína najmä deti poteší trenčiansky Vodník, najmä ak je spustená voda, veľmi zaujímavá atrakcia v starom centre mesta, človeka prinúti na chvíľu sa zastaviť.

Dátum zážitku: jún 2017
Poďakujte používateľovi jarmilamatejovicova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Zaujímavý nápad ako obzvlášťniť námestie. Škoda, že ešte nebola pustená voda, mohol to byť ešte zaujímavejšie. Ale aj tak veľké poďakovanie autorovi :-)

Dátum zážitku: apríl 2017
1  Poďakujte používateľovi SK_cestovatel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie