Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
edban47

Začiatok trasy z centra na hrad, zaujímavá cesta s množstvom objektov a výhľadov na mesto a okolie... viac informácií

Recenzované: 3. apríla 2019
edban47
,
Banská Bystrica, Slovensko
Farské kryté schodisko

Je to úžasná, hoci taká jednoduchá pamiatka. Schody spájajú námestia mesta s chodníkom k hradu a s... viac informácií

Recenzované: 20. júla 2016
RomanJ450
Prečítať všetky recenzie (34)
  
Recenzie (34)
Filtrovať recenzie
34 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
14
13
7
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
14
13
7
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2734 recenzií
Recenzované: 3. apríla 2019

Začiatok trasy z centra na hrad, zaujímavá cesta s množstvom
objektov a výhľadov na mesto a okolie, škoda že dosť zanedbaná.

Dátum zážitku: december 2018
Poďakujte používateľovi edban47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Príjemná skratka smerom k hradu. Zaujímavé sú historické drevené dlažobné kocky. Od konca je to k hradnej bráne už len kúsok.

Dátum zážitku: máj 2018
1  Poďakujte používateľovi romancode.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Sice krátky ale o to prijemnejší výstup k hradu z Mierového námestia. Tento prechod resp. schody si pamätám ešte z detských čias. Osobne sa cítim ako ctený dvoran ked tadiaľto idem. O historii týchto schodov som doposiaľ nič nečítal, ale určite to zmením.

Dátum zážitku: august 2016
2  Poďakujte používateľovi RichardK4148.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. júla 2016

Je to úžasná, hoci taká jednoduchá pamiatka. Schody spájajú námestia mesta s chodníkom k hradu a s priestormi okolo farského kostola a Karnera.

Dátum zážitku: máj 2016
Poďakujte používateľovi RomanJ450.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 8. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: júl 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie