Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (15)
Filtrovať recenzie
15 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
11
4
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
11
4
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2715 recenzií
Recenzované: 2. októbra 2018

ubytování v designovém interiéru objektu v centru horského střediska s velmi kvalitními gastronomickými službami ve stylové kolibě, umístěné přímo v objektu. Pestrá skladba nabídky bufetové snídaně; celodenní restaurační provoz s nabídkou krajových specialit.

Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi sanderap.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, reception v zariadení Aplend apartmány Kamzík.Zodpovedané: 14. januára 2019

Dobrý deň, veľmi pekne ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že sa Vám u nás páčilo. Veľmi si vážime Vašu spokojnosť s poskytovanými službami a veríme, že pri ďalšej návšteve Tatier si znova zvolíte Aplend :) S pozdravom Adriána Martinková/Aplend

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. mája 2017

Perfektná kuchyňa, veľmi príjemný personál obzvlášť rrecepčná Kristína, ktorá je ohľaduplná a vie pomôcť aj s najmenšími požiadavkami. Apartmány su moderne zariadene - štylove ale zároveň pôsobia veľmi útulne. Vrelo odporúčam a nemám čo vytknúť.

Dátum pobytu: máj 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi 816matusp.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení Aplend apartmány Kamzík.Zodpovedané: 27. februára 2019

Pán Matúš,

dovoľte mi poďakovať Vám za Váš pobyt v apartmánoch APLEND Koliba Kamzík. Nesmierne si vážime Váš výber ubytovacieho zariadenia aj dôveru, ktorú ste vložili do značky APLEND. Sme veľmi radi, že sme nesklamali Vaše očakávania a boli ste spokojný nie len s vybavením apartmánu, ale aj s prístupom členov tímu APLEND. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou! Ďakujeme Vám aj za čas, ktorý ste venovali hodnoteniu nášho ubytovania. Váš názor nám pomáha rásť a zlepšovať služby. Veľmi nás teší aj Vaša pochvala gastronómie reštaurácie Koliba Kamzík. Bolo nám potešením byť súčasťou Vášho pobytu vo Vysokých Tatrách. Veríme, že Vás budeme môcť opäť privítať!

S pozdravom,
Ing. Lenka Hrapková
Online Marketer
APLEND, s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. júna 2016 cez mobilné zariadenie

Poloha Apartmánu je V tesnej blízkosti lanovky.Izby sú pekne moderné zariadené a čisté. Parkovanie je bezproblémové keďže je V cene pobytu.Ranajky sú klasické.Je tu reštaurácia kde sa dá dobre najesť. Určite sa oplatilo sem prist

Dátum pobytu: jún 2016
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi mikadelik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení Aplend apartmány Kamzík.Zodpovedané: 28. februára 2019

Milý hosť,

ďakujeme Vám za Váš pobyt v apartmánoch Koliba Kamzík. Ceníme si Váš výber ubytovacieho zariadenia aj dôveru, ktorú ste prejavili značke APLEND. Veľmi radi vidíme, že sme nesklamali Vaše očakávania. Každý deň sa snažíme zabezpečovať prvotriedne služby a vytvárať tak štandardy na vysokej úrovni. Dovoľte mi poďakovať Vám aj za čas, ktorý ste strávili hodnotením našich apartmánov. Váš úprimný názor je dôležitý pre ďalšie napredovanie našej spoločnosti. Ďakujeme, že ste boli naším hosťom. Tešíme sa na Vaše ďalšie pobyty s APLEND!

S pozdravom,
Ing. Lenka Hrapková
Online Marketer
APLEND, s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 21. februára 2020

Dátum pobytu: február 2020
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení Aplend apartmány Kamzík.Zodpovedané: 25. februára 2020

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. decembra 2019

Dátum pobytu: december 2019
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení Aplend apartmány Kamzík.Zodpovedané: 10. januára 2020

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie