Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (282)
Filtrovať recenzie
282 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
125
102
35
15
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
125
102
35
15
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27282 recenzií
Recenzované: 2. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Wellness je veľmi malé a slečny na wellness recepcii vyzerali, že ich akákoľvek otázka klienta otravuje. Upratovačka evidentne len tak izbu preletela, keďže ani poháre od čaju nestihla umyť.
Zato veľmi veľmi pozitívne hodnotíme stravu - raňajky bohaté, široký výber, detto večera - kvalitné a chutné jedlo. Chválime staff v reštaurácií!! :)
Izba De Lux priestraná s veľkou kúpelňou a balkónom.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi paulinam410.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia M_Fujka, General Manager v zariadení Grandhotel Stary Smokovec.Zodpovedané: 7. novembra 2018

Vážená pani Paulina M,
Ďakujeme, že ste si našli čas na zhodnotenie Vášho pobytu v Grandhoteli Starý Smokovec. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi užitočná, pretože nám pomáha pri zlepšovaní našich služieb. Uvedeným záležitostiam sa budeme intenzívne venovať, aby sme zabezpečili, že takéto udalosti sa v budúcnosti neobjavia.
Verím, že Vám naše zlepšenie budeme môcť dokázať pri Vašej ďalšej návšteve Vysokých Tatier.
S pozdravom,
Matej Fujka - Riaditeľ hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Co sa tyka zaradenia hotela, izieb, cistoty, wellnes, ponuky jedal, nie je co vytknut, spokojni sme boli. Len check in prebiehal usmevne. Pani recepcna nezvladala napor. Prisli sme 15 min. pred check-inom, ziadni ini hostia tam neboli, povedala, aby sme pockali do druhej, co nebol problem. O druhej som sa postavila k recepcii a pani na mna vyskocila, ci sa neviem ozvat, ze ved ona nemoze vsetko si pamatat, popritom len jeden pan sa od tej doby ubytoval. Bez vysvetlenia, ako hotel funguje, kde sa co nachadza (ako vysvwtlovala druha pani recepcna hostom) buchla karticku na pult a neprijemnym tonom povedala, ze az o 15 min je izba pripravena. Ked som sa opytala, preco, nezvladla situaciu a nervozne odpovedala, ze mali plny hotel.jej kolegyna vsak s chladnou hlavou zachranovala situaciu. Ale pobyt sme si pokazit nenechali.

Dátum pobytu: október 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Hannka_S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia M_Fujka, General Manager v zariadení Grandhotel Stary Smokovec.Zodpovedané: 7. novembra 2018

Vážená pani Hannka_S,
Ďakujeme Vám, že ste si našli čas a napísali o svojich skúsenostiach o pobyte v Grandhoteli Starý Smokovec. Som veľmi vďačný za Vašu spätnú väzbu a poznatky, ktoré ste uviedli, a chcel by som vám oznámiť, že určite budeme sledovať všetky nedostatky, ktoré ste spomenuli. Dúfam, že v budúcnosti budem mať príležitosť Vás znovu hostiť a dokázať Vám naše zlepšenie.
S pozdravom,
Matej Fujka - Riaditeľ hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. októbra 2018

Veľmi príjemné prostredie, výborná obsluha, avšak jedlo až tak vynikajúce nebolo. Predjedlo hodnotím za 2, polievka 1-, hlavné jedlo ryba s mrkvovým pyré hodnotím 1. Ale druhé hlavné jedlo kačacie prsia s kapustou a zemiakovými knedličkami 3.

Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi MarianL742.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia M_Fujka, General Manager v zariadení Grandhotel Stary Smokovec.Zodpovedané: 3. októbra 2018

Vážený pán Marian,
ďakujeme za Vaše hodnotenie našich služieb a veríme, že nám zachováte priazeň a budete naším hosťom aj v budúcnosti.
S pozdravom,
Matej Fujka - Riaditeľ hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. septembra 2018

Prekrásny a luxusný hotel, ktorý má svoju dušu. Vynikajúce wellness s bazénom. Komorné prostredie jedálne, výborná kuchyňa, príjemný a ústretový personál, cítili sme sa ako v rozprávke. Naša izba, celý hotel pripomínal, ako keby sme žili v inom storočí. Akvárium vedľa výťahu fascinujúce. Hotel je jednoducho perfektný. Boli sme tam síce pre rokom a pol, ale nemyslím si, že sa tam niečo zmenilo. Prekrásny výhľad na Hrebienok. Ďakujeme

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi vaskova13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia M_Fujka, General Manager v zariadení Grandhotel Stary Smokovec.Zodpovedané: 3. októbra 2018

Vážená pani Vaskova,
Ďakujeme, že ste si našli čas a napísali nám spätnú väzbu o Vašom pobyte v Grandhoteli Starý Smokovec. Sme veľmi radi, že ste si užili pobyt u nás. Veríme, že aj pri Vašej ďalšej návšteve Vysokých Tatier si vyberiete práve náš hotel pre Váš pobyt!
S pozdravom,
Matej Fujka - Riaditeľ hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Ja a moj partner sme u vás boli 2 noci a bolo to nadherne, nie len vyhlad, krasne izby, široká ponuka ranajkoveho ale aj vecerneho bufetu ale hlavne zamestnanci celeho hotela, cez recepciu, obsluhu vo wellnesse, obsluhu v restauracii a v kaviarni, kde nás obsluhoval strasne mily pan, bohuzial neviem ako sa vola, sikovne chyzne, vdaka ktorym, sme mali krasne upratanu izbu, jednoducho, kdekolvek sme sa dostali do kontaktu s personalom, bol to zazitok.
Dakujeme, velmi sme so to uzili a urcite sa vratime.
A ceresnicka na torte, je krásný degustacny bar R.Jelinek, kde sme kostovali :)

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi suzanmer.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia M_Fujka, General Manager v zariadení Grandhotel Stary Smokovec.Zodpovedané: 10. augusta 2018

Vážená pani Helena,
Ďakujeme, že ste si našli čas a napísali nám spätnú väzbu o Vašom pobyte v Grandhoteli Starý Smokovec. Sme veľmi radi, že ste si užili pobyt u nás. Veríme, že aj pri Vašej ďalšej návšteve Vysokých Tatier si vyberiete práve náš hotel pre Váš pobyt!
S pozdravom,
Matej Fujka - Riaditeľ hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie