Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Hrebienok ladove sochy

Navstivili sme uz viackrat, ako vzdy, super zazitok, urcite stoja zato, aby ste videli tieto uzasne... viac informácií

Recenzované: 22. februára 2020
MargitaV7
cez mobilné zariadenie
Nanovka na Hrebienok Vysoké Tatry

Plné platené parkoviská v Starom Smokovci a rada ľudí pred pokladňou kyvadlovej lanovej dráhy Starý... viac informácií

Recenzované: 6. januára 2020
brk513
,
Európa
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (153)
  
Recenzie (153)
Filtrovať recenzie
153 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
85
46
13
1
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
85
46
13
1
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2227153 recenzií
Recenzované: 5. februára 2018

Skupina 17 seniorov sa vydala na cestu spoznavania nasich Tatier dna 1. febr. Nakolko vacsina nebola v o velhorach 40 az 50 rokov cestovali sme od Strby aby sme mali moznost vidiet vacsiu cast Tatier po Stary Smokovec.Nejedne mu z nas sa tisla slza do oci pri pohlade na skoro hole strane a kopce,ktore znicila vichrica pred rokmi.Potesili nas vsak novorastuce brezy a ine stromceky.Cesta bola prijemna,nas ciel Ladove sochy na Hrebienku.Boli sme ocareni pracou sikov. majstrov.Navstivili sme aj niekolko rest.cukrarni a Espresso a vsade sme boli spokojni s urovnou sluzieb,cenou a dobrym jedlom.V jedalni Smokovec bol velmi mily a uctivy obsluhujuci za pulto tmavsej pleti s peknou slovencinou. Aj slecna v Esprese pri stanici bola velmi ochotna .Odchadzali sme s dobrym pocitom,ze do Tatier sa este urcite vratime.

Dátum zážitku: február 2018
1  Poďakujte používateľovi jelajozef.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. januára 2018

Cesta na Hrebienok a späť zubačkou, je taký bonus k výletu. Samozrejme, môžete ísť aj pešo ale keďže sme šli v zime, bola som radšej za rýchlejšiu a teplejšiu dopravu.
Ako som si všimla, ľudia sa tu často sťažujú na preplnené kabíny. No... ja to neviem posúdiť, zubačkou som šla prvý krát a neprišlo mi to nejak katastrofálne preplnené. Ani keď sme šli hore a ani keď sme šli späť.

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi n4tal14.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. októbra 2017

Nová lanovka je síce krajšia, rýchlejšia ale aj brutálne drahšia. Jazdí častejšie ale aj tak je plná. Mala som možnosť voziť sa ešte aj starou a tá mi tam chýba. Bolo v nej cítiť historiu, lásku ľudí k horám čo ju stavali, mala svoju charizmu. Táto mi príde neosobná, chladná, masová. Aj tie drahé gýčové obchody so suvenírmi dole pri nástupe. Len toho turistu čo najviac ošklbať.

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Viera2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. októbra 2017

Na Hrebienok sme sa vyviezli lanovkou.Je to rýchla preprava ,ale vadilo mi veľké množstvo ľudí v jednej kabínke .

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi 777bea2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. júla 2017

Tuto dopravu používáme každý rok při návštěvě V.Tater. Z Hrebienoka používáme výchozí trasy na různé túry.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Lenka K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie