Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Slovensky raj je raj

Nadherne miesto co sa tyka lezenia, turistiky, bicyklovania, prechadzok, vyhladov, splavovania... viac informácií

Zrecenzované: pred 3 týždňami
Silvia K
cez mobilné zariadenie
RAJ

Nádherný kút Slovenska z každej strany. Odporúčam túry Kyseľ,prielom Hornádu, Kláštorisko a kopec... viac informácií

Recenzované: 9. októbra 2019
hornad77
,
Spišská Nová Ves, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (241)
  
Recenzie (241)
Filtrovať recenzie
241 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
202
31
8
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
202
31
8
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1318241 recenzií
Recenzované: 24. augusta 2017

Zažili sme krásnu turistiku v tomto raji, cesta bola pestrá, stále niečo nové a zaujímavé. Stačilo nám ráno skôr vstať a takmer celý čas sme mali les len pre seba. Odporúčame a už sa tešíme keď sa sem znovu vrátime! :)

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Majka95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2017

Označenie ,,raj" tomuto národnému parku naozaj patrí. Najviac sa mi páči tá rozmanitosť a mnohé možnosti ako tie rokliny prejsť.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Barbora S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Slovenský raj- Stále prekvapí, prinesie pokoj, krásu a oddych. V každom ročnom období je krásny a neustále láka na výlety a objavovanie. Skvelý výlet každý rok

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. augusta 2017

Pre turistov to možno nazvať rajom :) v porovnaní s Jánošíkovými dierami to však podľa mňa trochu zaostáva. Očakávali sme viac..Je tu totiž veľa trás akoby iba v lese, málo adrenalínu :)

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Katarína T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. decembra 2016

Na Slovensku v skutku jedinečné pohorie. Maľebné doliny. Pozor vstupy bývajú platené. Nachádza sa tu množstvo jednosmeriek a neodporúčam to pre menej zdatných ľudí a ani pre ľudí, ktorí mávajú závraty.

Dátum zážitku: december 2016
Poďakujte používateľovi 121jurajd.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie