Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Príjemné posedenie”
Recenzia Zlatá pivnička

Zlatá pivnička
Na pozícii č. 1 spomedzi 1 Dezerty v Spišskej Novej Vsi
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 18. marca 2018

Na túto kaviareň sme naďabili v marci pri prechádzke mestom náhodou a neoľutovali.
Posedenie v pivničných priestoroch, kde sme sa cítili príjemne a ktoré boli trendovo a útulne zariadené. Na dôvažok ponuka domácich koláčikov, domácich limonád a výber z rôznych druhov káv - aj ochutených podčiarkli príjemné posedenie zakončené srdečným rozhovorom s pani majiteľkou. Vrelo odporúčame.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi markey11769.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (13)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

61013 recenzií

Zrecenzované: 1. novembra 2017

Zlatá pivnička je trochu iná kaviareň s kvalitnou kávou, domácimi koláčikmi v príjemnom prostredí ako názov hovorí v pivničných priestoroch.. v lete keď je pekné počasie si užite krásnu záhradu, ktorá je v noci krásne nasvietená.

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi Ivan H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. augusta 2017

Pri tulani sa nadhernym mestom Spisskou Novou Vsou,som sa zatulala na koniec namestia na Letnej ulici,kde uz som mala pocit,ze vsetky kaviarnicky,restauracie a pivarne koncia.Je to tichsia zona oproti Redute.Zaujali ma starodavne kresla a stolik pred budovou.Ked vojdete do pasaze,ktora vas laka starozitnym nabytkom,zaujme vas dizajnove riesenie spojene s obchodom Slovenskej konfekcie a okamzite Vam padne zrak na rozsiahlu zahradu,kde si mozete uprostred kvetov a luky nadherne oddychnut pri podavanych napojoch a pochutinach,s ochotnym personalom.Hlavne vecer je posedenie pri lampach uzasne,Poskytnu vam deky a vankusiky...super relax.Ak vam zacne byt chladno,mozete sa presunut do interierovych priestorov,ktore majitelia s vybranym vkusom v priestoroch starych pivnic zariadili.Najdete tam rozne klenbove steny,stare sijacie stroje,dobove kresla a gauce a tiez pokoj a dobre pivo a napoje s dobrou obsluhou.Oplati sa teda zajst az na koniec Letnej ulice...odporucam

Dátum návštevy: júl 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi Alena L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. januára 2017

....velmi prijemne posedenie, aj pre pary, a ak sa majitelom vydari, co planuju, bude este lepsie... inac pre mna velmi romanticke posedenie s milou damou, na to nikdy nezabudnem....

Dátum návštevy: január 2017
Poďakujte používateľovi Ovlis.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. októbra 2016

Skvelá atmosféra pravej vínnej pivničky aj v tak malom meste ako je Spišská. Dobrý výber vín a milá obsluha. Perfektná letná záhrada.

Dátum návštevy: august 2016
Poďakujte používateľovi O1683HRpeterh.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Zlatá pivnička, si pozreli aj

Spišská Nová Ves, Košický kraj
Spišská Nová Ves, Košický kraj
 
Spišská Nová Ves, Košický kraj
Spišská Nová Ves, Košický kraj
 

Navštívili ste Zlatá pivnička? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu