Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Sliač
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 009)
Filtrovať recenzie
1 009 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
833
138
24
7
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
833
138
24
7
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
39441 009 recenzií
Recenzované: 9. septembra 2019

Stravila som v Resorte Kaskady 5 uzasnych oddychovych dni plnych pohody a prijemneho luxusu. Wellness je uplne super, bazen vonku aj vnutri, da sa dobra zaplavat aj zrelaxovat vo virivkach. O saunovom svete ani nehovorim. Krasne okolie ponuka moznosti k malym vecernym prechadzkam. A milovnici minigolfus a inych outdoorovych aktivit si tiez pridu na svoje. A ked nie je dobre pocasie, vnutorne wellness je dostatocne priestranne a ponuka mnozstvo moznosti na relax. Odporucam v kazdom rocnom obdobi!! Bola som nad mieru spokojna.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a sólo
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi svcasg.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marketing_Kaskady, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: pred 4 týždňami

Milý hosť, ďakujeme, že ste si našli čas, aby ste nám napísali Vašu recenziu. Teší nás, že ste u nás strávili príjemný čas a našli ste pohodu a relax. Veríme, že nás navštívite aj v budúcnosti. S úctou Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2019

Všetko bolo super, ubytovanie - priestranná izba, kupeľna a wc, nové čisté, strava na vysokej úrovni - predjedlo, hlavné jedlo, zelenina, ovocie, káva,sladkosti, welnes - všetko krásne čisté, parkovanie priamo v reáli hotela, okolie hotela vo vnútri aj vonku vysadené kvetmi, zeleňou, milí ochotní personál, určite sa vrátime

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi mariasolcanska.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marketing_Kaskady, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: pred 4 týždňami

Milá Marika, ďakujeme, že ste si našli čas a napísali nám podrobné hodnotenie našich služieb. Sme radi, že sa Vám pobyt u nás páčil a tešia nás Vaše pochvalné slová. Vždy sa snažíme, aby hostia z nášho hotela odchádzali oddýchnutí a dobre naladení. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2019

TV príjem - nezodpovedá 4 * - viac programov, výber v letných mesiacoch z pív - Zlatý bažant - 3 € - neprípustné - širšia ponuka, vybavenie izby - potrhaná sieťka, zle otváranie dverí na 4 * - neprípustné- cena nezodpovedá prehnaná.

Tip na izbu: 316 - bolo by dobré sa pozrieť
Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi mariaherpakova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marketing_Kaskady, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: pred 4 týždňami

Milá Mária, ďakujeme, že ste si našli čas, aby ste nám napísali Vašu recenziu. Na hotelovej izbe je možnosť vybrať si z cca 40 TV kanálov rôznych žánrov. Ceny nápojov sú u nás porovnateľné s cenami iných 4* hotelov. Sieťku na izbe vymeníme, keďže hotel je non stop v prevádzke, naši údržbári odstraňujú závady hneď po ich nahlásení. Veríme, že ste u nás strávili príjemný čas a našli ste pohodu a relax a že nás navštívite aj v budúcnosti. S úctou Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. septembra 2019

Bývali sme v novej časti hotela. Izba bola krásna, priestranná, štýlovo zariadená. Pozostávala z dvoch častí, obývacia a lôzková, v obývacej časti sa nachádzala štýlová sedačka, mini bar, TV a čakalo nás aj milé privítanie. (Prosecco) V lôžkovej časti nás prekvapila kvalitná velikánska postel, voňavé, čistučké postelné prádlo, TV, veľa vkusných interiérových doplnkov, či už dekoračných, alebo v podobe viacerých možností výberu osvetlenia. Klimatizácia, balkónik a bohato vybavená kúpeľňa boli tzv. “čerešničkou na torte”.
Veľmi sa nám páčilo a radi sa vrátime.

Tip na izbu: Náš tip - 2 lôžková izba Prestige
Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi kuly2019.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marketing_Kaskady, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 9. septembra 2019

Milý hosť, sme radi, že sa Vám pobyt u nás páčil a tešia nás Vaše pochvalné slová ohľadom ubytovania v novej ubytovacej časti Prestige. Vždy sa snažíme, aby hostia z nášho hotela odchádzali oddýchnutí a dobre naladení. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. septembra 2019

Hotel síce vyšiel v ústrety s prekladom ubytovania(úraz manželky),ale dcéra Jarmila nebola celkom spokojná s apartmánom ktorý dostala(vraj bol menší ako u dcéry Simonky.Mne nebola pridelená taktiež dvojposteľová izba s pohodlím pre postihnutú manželku

Tip na izbu: Apartmán,by deti mali prietor na spánok a prideliť izbu kde je zamontovaná aj možnosť pre postihnitú osoba(napr.úraz)
Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi pdelinga.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marketing_Kaskady, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 16. septembra 2019

Vážený pán Delinga,

ďakujeme, že ste si našli čas, aby ste nám napísali Vašu recenziu.
Mrzí ma, že sa o daných postrehoch dozvedám touto formou, nakoľko sme sa počas Vášho pobytu viackrát stretli a mali možnosť sa aj znova po dlhšej dobe osobne porozprávať.
Keďže ste zo zdravotných dôvodov museli zmeniť termín Vášho pobytu a hotel Vám vyšiel v ústrety, ako ste spomenuli, našli sme Vám po vzájomnej dohode nový termín, kde však nebola možnosť rezervácie identických izieb ako v pôvodnom termíne. Túto skutočnosť ste akceptovali a boli ste vďačný za možnosť bezplatnej zmeny termínu.

S úctou Simona Dóša,
Váš Guest Relations Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie