Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (1 124)
Filtrovať recenzie
1 124 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
929
154
27
7
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
929
154
27
7
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4634681 124 recenzií
Recenzované: 25. marca 2018

Tešili sme sa na náš ďalší pobyt a ten naozaj splnil naše očakávania. V porovnaní s inými slovenskými wellness hotelmi a pobytmi nadpriemerné. Bazén, jacuzzi, sauny bez problémov, strava výborná, ubytovanie tiež o.k.. Príjemne nás prekvapilo vybavenie posilňovne (fittness) s časovo neobmedzeným vstupom. Privítali by sme ešte jeho dovybavenie aspoň jednými rebrinami. Poplatok za masáž (bola kvalitná) sa nám zdal neprimerane vysoký, aj keď...

Tip na izbu: Vybavenie a služby v poriadku, bez pripomienok.
Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi kostial42.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia KaskadyHotel, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 26. marca 2018

Milý hosť, sme radi, že sa Vám pobyt u nás páčil. Vždy sa snažíme, aby sa hostia u nás cítili ako doma, k čomu vedieme aj náš personál. Veríme, že sa ku nám opäť vrátite a ďakujeme za slová chvály. Tešíme sa na Vás aj nabudúce. Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. marca 2018 cez mobilné zariadenie

V tomto hoteli som bola ubytovana asi v roku 2008. Vtedy ma ocaril a bola som tu nadmieru spokojna s ubytovanim aj so vsetkymi sluzbami. Teraz po rokoch som sa tu vratila s malou dusickou, ci za zub casu nepodpisal na nom a ci je ste stale taky skvely, pretoze som pobyt kupila manzelovi k meninam a dufala som, ze bude spokojny. A mozem len a len odporucit tento hotel. Ubytovanie velmi ciste a pekne,personal ustretovy a mily, strava vynikajuca a welness uzasny.... akurat, ze v nom zrusili cajovy pult v oddychovej-lezadlovej zone, co mi trosku chybalo, ale inak vsetko vynikajuce. A hlavne, manzel je spokojny a stastny za tento pobyt. Velmi sa mu tu paci...a to on je dost narocny klient :-) takze 4*

Dátum pobytu: február 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Lenka D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia KaskadyHotel, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 26. marca 2018

Milá Lenka, ďakujeme, že ste si našli čas, aby ste nám napísali Vašu recenziu. Teší nás, že ste u nás strávili príjemný čas so svojím manželom v roku 2008 a rovnako aj po 10 rokoch. Veríme, že nás navštívite aj v budúcnosti. S úctou Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. marca 2018

S ubytovaním a celkovými službami v tomto hoteli sme boli vždy spokojní, o čom svedčí aj naša pravidelná návšteva minimálne dva krát do roka na ktorú sa vždy tešíme. Osobitne by sme vyzdvihli kulinársku časť nášho pobytu a ochotný personál.

Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi 511dagmar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia KaskadyHotel, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 12. marca 2018

Milá Dagmar, ďakujeme, že ste si našli čas, aby ste nám napísali Vašu recenziu. Teší nás, že ste u nás strávili príjemný čas a oceňujete našu gastronómiu. Veríme, že nás navštívite aj v budúcnosti. S úctou Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. marca 2018

Čisto, voňavo, príjemne. Už na hotelovej recepcii sa začnete cítiť príjemne, keď Vás privíta vôňa a príjemný personál! Wellness: dámy na recepcii, usmiate a ústretové (šéfka wellnessu aj Danielka), masérky výborné (Katka, aj jej mladučká kolegyňa). Hotel čistý, takže pochvala aj týmto ľuďom. Kuchyňa je na jedničku.

Tip na izbu: Väčšina je s balkónom, čo nám veľmi vyhovuje.
Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi VandaLka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia KaskadyHotel, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 12. marca 2018

Milá Vanda, sme veľmi radi, že ste sa v našom hoteli cítili dobre a vážime si Vašu pochvalu. Spravíme všetko preto, aby to tak ostalo aj do budúcna. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Management Hotel & Spa Resort Kaskady

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. marca 2018

výborné ubytovanie, všade teplúčko, čisto a voňavo, mne osobne sa páčila zimná dekorácia , horiace sviečky , bazény čisté , výborná pestrá strava, krásne prostredie a vynikajúce lekcie jogy pod vedením Andrejky, ktorú touto cestou pozdravujem a sľubujem, že sa vrátime znova na lekcie jogy.

Tip na izbu: ubytovanie bolo výborné, všade čistúčko a voňavo, ochotní personál,
Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi rudolfkrska.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia KaskadyHotel, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 12. marca 2018

Milý Rudolf, sme radi, že sa Vám pobyt u nás páčil. Vždy sa snažíme, aby sa hostia u nás cítili ako doma, k čomu vedieme aj náš personál. Teší nás, že sa ku nám opäť vrátite na lekcie jogy a ďakujeme za slová chvály. Tešíme sa na Vás. Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie