Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 209)
Filtrovať recenzie
1 209 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 010
157
28
7
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 010
157
28
7
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
5455501 209 recenzií
Recenzované: 7. marca 2018

Krásna veľká izba - veľmi príjemné ubytovanie, čistota prostredia na vysokej úrovni, príjemný personál, perfektná kuchyňa, večera nám chutila, pekný čistý vitálny svet, dostatok sáun a oddychových miestností

Tip na izbu: Krásna veľká izba - veľmi príjemné ubytovanie
Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi 205eu.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia KaskadyHotel, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 12. marca 2018

Milý hosť, ďakujeme za Vašu pochvalu, veľmi nás to teší. Sme radi, že sa u nás cítite dobre a oceňujete čistotu, na ktorej nám veľmi záleží. Spravíme všetko preto, aby to tak ostalo aj do budúcnosti. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Management Hotel & Spa Resort Kaskady

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. marca 2018

Elegantný hotel so službami na vysokej úrovni. Milý,ústretový personál s profesionálnymi službami. Hotelové zariadenie veľmi dobré. K dispozícii veľký bazén na plávanie, menšie s vodnými tryskami.Príjemný saunový svet. Strava bezkonkurenčná.

Tip na izbu: Izba účelovo zariadená s doplnkovými službami. Várna konvica s príslušenstvom.
Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi ursinyjan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia KaskadyHotel, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 12. marca 2018

Milí Ján a Gabriela, sme veľmi radi, že ste sa v našom hoteli cítili dobre a vážime si Vašu pochvalu. Spravíme všetko preto, aby to tak ostalo aj do budúcna. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Management Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2018

V zariadení Kaskády sme boli vo februári na Valentínskom pobyte a boli sme nadmieru spokojní. Strava, ubytovanie, služby ako aj wellness na veľmi vysokej úrovni a koncert skupiny Gladiátor bol famózny. Boli sme tu už viackrát a vždy sme odchádzali spokojní.

Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi Coastal617689.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia KaskadyHotel, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 12. marca 2018

Milý hosť, sme radi, že sa Vám valentínsky pobyt a koncert u nás páčil. Vždy sa snažíme, aby sa hostia u nás cítili ako doma, k čomu vedieme aj náš personál. Veríme, že sa ku nám opäť vrátite a ďakujeme za slová chvály. Tešíme sa na Vás. Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2018

Prijemne prostredie a vybavenie resortu, ubytovanie, jedlo OK, wellness pomerne slusne co sa tyka ponuky a moznosti, klasicky nedostatky v udrziavani cistoty a starostlivosti - personal, 2 sauny nefunkcne, tepidarium neupratane lehatka, chybajuce osusky ... i nak dobry dojem

Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi Marian V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia KaskadyHotel, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 4. apríla 2018

Milý Marian, ďakujeme, že ste si našli čas, aby ste nám napísali Vašu recenziu. Teší nás, že ste u nás strávili príjemný čas. Čistota je u nás na prvom mieste, čo oceňuje aj množstvo našich hostí, preto nás mrzí, že sa počas Vášho pobytu vyskytli práve takéto nedostatky. Budeme vďační, keď o prípadných nedostatkoch budete informovať wellness recepciu, aby kolegyne vedeli hneď situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti. Ďakujeme a veríme, že nás navštívite aj v budúcnosti. S úctou Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. marca 2018

pristup k hotelu - prehladny, vyborny. Hotel a recepcia su na vysokej urovni, hned pri prichode na recepcia, ocari navstevnikov mily usmev recepcnych, ochota a rychlost vybavenia na rececii. Lobby bar, restauracia mily personal, ustretovy a ochotny. Izby vybavene na vysokej urovni. Hotel ma velky wellness, ochotne a mile recepcne, kvalitne vybavenie a sluzby na wellnesse. je vyborny aj na letne a zimne dovolenky, je blizko lyz.stredisk, a v lete je v okoli aj kam vyrazit.

Tip na izbu: nova cast, izby de Luxe,
Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi vladimir_hurinsky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia KaskadyHotel, Manažér v zariadení Hotel & Spa Resort Kaskady.Zodpovedané: 5. marca 2018

Milý Vladimír, sme radi, že sa Vám pobyt u nás opäť páčil. Vždy sa snažíme, aby sa hostia u nás cítili ako doma, k čomu vedieme aj náš personál. Ďakujeme za slová chvály ohľadom služieb, wellness a personálu. Tešíme sa na Vás aj nabudúce. Váš Hotel & Spa Resort Kaskady.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie