Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (44)
Filtrovať recenzie
44 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
35
6
3
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
35
6
3
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1644 recenzií
Recenzované: 19. júna 2019

Myslím, že penzión Darinka by si zaslúžili minimálne o 1* viac! Starajú sa o svojich zákazníkov veľmi dobre. Dostali sme upratanú, čistú izbu, ktorá bola vkusne zariadená. Na izbe sme mali všetko, čo ste potrebovali. Za nás isto odporúčame!

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi filipsokol.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. septembra 2018

Ďakujem krásne penziónu za krásne strávený víkend, s izbou sme boli veľmi spokojní, bola čistá a útulná. Prístup personálu bol vynikajúci, výborná poloha, a úžasné raňajky. Veľmi radi sa sem opäť vrátime a vrelo odporúčam.

Tip na izbu: tiché prostredie, blízko do centra
Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi vvesela2018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Ďakujeme Penziónu Darinke.Krásny nový penzión . Veľké priestranné a čisté izby , skvelé raňajky a úžasný milí personál . Sú vždy ochotný poradiť s úsmevom na perách . Budeme odporúčať ďalej a určite sa ešte vrátime . Ďakujeme !

Dátum pobytu: jún 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi MilosF17.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. júla 2017

Krásne upravený penzión v ktorom sa každý bude cítiť ako doma. Fantastické raňajky ktoré nesklamú nikoho je si z čoho vyberať a je toho požehnane. Krásne moderné izby na úrovni za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani niektoré "luxusnejšie" hotely v Bratislave. Personál je milý a ochotný.
Čo viac dodať ak budem mať cestu do Popradu /aquacity atď. iný hotel ani neskúsim.

Ďakujeme za všetko

Dátum pobytu: júl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Eduard F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. decembra 2016

Nádherné a moderné ubytovanie v tichej lokalite Popradu. V Darinke náš čakal veľmi milý a ochotný personál, krásne a pohodlné izby a príjemné spoločné priestory. Pohodlné parkovanie priamo pred ubytovaním, vynikajúce raňajky v cene. Pri najbližšej ceste sa určite vrátime.

Dátum pobytu: december 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi BarboraRaganova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie