Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (27)
Filtrovať recenzie
27 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
17
9
1
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
17
9
1
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1627 recenzií
Recenzované: 2. apríla 2018

Výhodná poloha blízko centrum, aquacity, Lidl. V izbe bolo teplo , sprcha príjemne horúca. Raňajky sme si vždy vychutnali. Hotel čistý,personál milý a ochotný.V hoteli sa nachádza aj adventure mini golf, je to skvelý nápad. Večer sa dalo posedieť v kaviarni. :)

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi horvatovaS.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. októbra 2016

Boli sme ubytovaní v rodinnej izbe, ktorú tvorili dve izby (2 + 3 lôžka), kúpeľňa a chodba. Izby aj príslušenstvo sú čisté a účelne zariadené. Boli sme spokojní. Veľkou výhodou je blízkosť do centra a bezplatné parkovanie. Personál je príjemný. Súčasťou hotela je aj minigolf.

Dátum pobytu: september 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
Poďakujte používateľovi Selviama.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. novembra 2015

Dobrá poloha hotela pri centre mesta. Čisté a vkusné izby, naozaj veľmi útulne. Hneď ako som vstúpila do izby bola som maximálne spokojná. Free wifi a taktiež bezplatné parkovanie. V blízkosti sa nachádza Aquacity. Odporúčam každému.

Dátum pobytu: november 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi LenkaFab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 21. augusta 2019

Dátum pobytu: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. apríla 2019

Dátum pobytu: apríl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie