Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“výborné jedlo, milý personál”
Recenzia Hodovňa

Hodovňa
Na pozícii č. 14 spomedzi 77 Reštaurácie v Poprade
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 2 USD - 17 USD
Kuchyňa: Stredoeurópske
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 13. marca 2018 cez mobilné zariadenie

jedlo bolo výborné a personál veľmi milý a ochotný, tento podnik budem určite odporúčať ďalej ❤

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Storyteller760545.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (131)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1519131 recenzií

Zrecenzované: 13. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Jedlo na výbornú. Polievky super , chilli Burger tak ako má byť, rebrá boli úžastné a priíjemná obsluha. Parkovisko vo dvore za budovou veľké plus. Odporúčam

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi FrequentFlier385111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Musim zodpovedne povedat, ze lepsie som sa zatial v Poprade nenajedol. Skvele jedlo, krasne naservirovane, chutne. Personal velmi prijemny a usluzny a prostredie ma nieco do seba. Proste super. Vrelo odporucam......

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi Peter D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. decembra 2017

Zaviedla nas tam nahoda, no neolutovali sme. Vyborne jedlo a velmi mila obsluha! Citili sme sa tam vratane nasej 3 rocnej dcery vyborne. Urcite odporucame!

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi BeH108.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Doteraz premyslam nad tym, ci som niekde mal lepsi gulaš na ciernom pive. Naozaj tu je vidiet, ze kuchár si plní svoju robotu najlepsie ako vie. Cely tento krasny dojem avsak pokazil pan casnik, ktory ani nevedel ake pivo ma narazene. Mal som chut na sariš, casnik odisiel a o 5 minut prisiel ze šariš nemaju. ( okej beriem to tak ako to je ). Avsak pri objednaní predjedla s priatelmi spravil tu istu chybu... dali sme si pašteku, lebo naozaj v listku vyzerala dobre. Opať prisiel casnik o 5 minut ze pašteka nieje hotová ( pondelok 13:10 ). Absolutne nepripraveny... robim tuto robotu 10 rokov, vzdy sa idem informovat do kuchyne co treba predavat, a co nieje hotove aby som pri stole nevyzeral ako tento pan. Kuchyna velmi dobre, servis velmi slaby. Na ten guláš sa k Vám ale urcite vratim.

Dátum návštevy: november 2017
3  Poďakujte používateľovi dome922.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Martin P, Owner v zariadení Hodovňa.Zodpovedané: 13. novembra 2017

Dobrý deň, som rád, že Vám u nás chutilo. Guľáš je často aj mojou voľbou, keď vyhladnem. Zároveň ma však mrzí Vaša skúsenosť s obsluhou. Budem sa snažiť, aby ste pri ďalšej návšteve Hodovne nezažili obdobný scenár a všetko prebehlo tak, ako má.

S pozdravom

M.Profant

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Hodovňa, si pozreli aj

Poprad, Prešovský kraj
 
Poprad, Prešovský kraj
Poprad, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Hodovňa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu