Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (75)
Filtrovať recenzie
75 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
25
28
13
6
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
25
28
13
6
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3875 recenzií
Recenzované: 26. februára 2017 cez mobilné zariadenie

Boli sme ubytovaný 2 dospelý a 2 deti v mezonetovej izbe hotela Seasons. Pristelka pre deti bol v podstate roztiahnuty gauč. Hrúbka roztiahnuteho gauča bola 25 cm od zeme. Mali ste pocit, že ležíte na zemi. Raňajky a večere podpriemerne a opakujúce sa. Vyber jedál bol na úrovni penziónu. Kuchár vyprazal jedlo priamo v reštaurácií bez odvetrávania. Ľudia na jedlo čakali v rade. Ochota personálu v reštaurácií podpriemerná. Celkový dojem z pobytu: zastaraný hotel a služby žijúce z úspechov z pred 10 rokov. Doporučujem vedeniu hotela nech si zájdu na predĺžený víkend do Aquapalace hotel Praha pripadne Aquaworld hotel Budapešť.

Dátum pobytu: február 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
3  Poďakujte používateľovi LindaH6934.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AquaCityPPOfficial, Manažér v zariadení AquaCity Seasons Hotel.Zodpovedané: 21. júna 2017

Vážená p. Linda,

ďakujeme za návštevu nášho hotela a Vašu spätnú väzbu. Je pravda, že náš Hotel Seasons patrí medzi najstaršie hotely v našom portfóliu, dovoľte nám však ubezpečiť Vás, že plánovaná obnova v tomto hoteli prinesie nové moderné služby najvyššieho štandardu. Rady v reštaurácii sa stávajú v exponovaných časoch, kedy zvyčajne po otvorení reštaurácie prídu hoteloví hostia naraz, avšak neznamenajú z nášho pohľadu dlhé zdržanie pri čakaní na jedlo, po tom, ako odznie nával, sú zvyčajne bufetové stoly prístupné a jedlo pravidelne dokladané. Mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť, veríme, že budeme mať možnosť presvedčiť vás o kvalite našich služieb, prípadne si v budúcnosti vyberiete aj iný hotel z nášho porfólia. Prajeme Vám príjemné leto.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júna 2016

Bol som ubytovaný v hoteli 2 noci.Spokojnost so vsetkym,super welness,strava,izby urcite na urovni 3* hotela,tak isto personal,akurat jedine minus vysoke ceny v samoobsluznej restauracii(lighthouse fresh bar).Urcite sa sem vratim.

Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi albeggiar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AquaCityPPOfficial, Manažér v zariadení AquaCity Seasons Hotel.Zodpovedané: 12. októbra 2016

Dobrý deň,

ďakujeme za vašu návštevu a za vaše hodnotenie. Radi Vás u nás znovu privítame!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. apríla 2016

Príjemná obsluha na recepcii,skvelé izby, chutné jedlo z každého rožku trošku , priamy prístup k Aquacity aj reštaurácii- pretože je všetko v jednej budove :) Jednoducho super hotel,do ktorého sa radi opäť vrátime :)

Dátum pobytu: apríl 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi LauraKocifajova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AquaCityPPOfficial, Manažér v zariadení AquaCity Seasons Hotel.Zodpovedané: 12. októbra 2016

Vážená p. Kocifajová,
ďakujeme za Vašu návštevu a za vaše hodnotenie, radi Vás u nás znovu privítame!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. decembra 2015

Mal som tú česť byť ubytovaný 3 dni v tomto hoteli. Bol som nadmieru so všetkým spokojný. Izby sú moderne zariadené a veľmi pekné. Personál bol veľmi milý, keď som mal nejaký problém hneď ho so mnou vyriešili. Veľká spokojnosť s týmto hotelom.

Dátum pobytu: apríl 2015
Typ výletu: Cestoval/a sólo
1  Poďakujte používateľovi adrianson.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 19. júna 2014

Pekný hotel, trochu dlhšie treba kráčať k izbe. V roku 2014 nemať Wi-Fi na izbe je však trochu zaostalé.
4-hviezdičková časť komplexu je pekná. Raňajky boli dobré. Bazény a laserovú šou som pozrieť nebol. Bol som tam pracovne a skrátka som potreboval pracovať, čo sa však nedalo. Možno tí, ktorí sú tam na dovolenke, Wi-Fi tak akútne nepotrebujú.

Poďakujte používateľovi JPreichardt.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Zobraziť ďalšie recenzie