Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (49)
Filtrovať recenzie
49 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
9
15
16
6
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
9
15
16
6
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1649 recenzií
Recenzované: 29. augusta 2016

Uz po treti krat za dva mesiace sme boli v Poprade ubytovani na hoteli teraz na hoteli poprad izba bola v style retro ale cista utulna kupelna tiez.Personal a ranajky vyborne urcite sa radi vratime.Mesto Poprad malo cele leto vyborny kulturny program.

Dátum pobytu: august 2016
Poďakujte používateľovi stefankC1887XW.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. januára 2016 cez mobilné zariadenie

Veľmi zastaralý hotel. Mali sme apartmán, ale aj ten vyzeral ako keby sme sa vratili do socializmu. Jedlo bolo priam odporné. Chodili sme jesť do mesta. Jedine plus dávam za nízku cenu a to, že sme mali masážnu vaňu na izbe.

Dátum pobytu: september 2015
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi Bianka T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. novembra 2015 cez mobilné zariadenie

Dakujem za rychly a peofesionalny pristup zamestnacov. Bola to najkrajsia noc v tomto roku. Este raz dakujem. Odporucam 100% spokojnost. Krasna izba s vyhladom na Tatry ciste prostredie a romanticku armosferu nam pripravil personal. Dakujeme

Dátum pobytu: august 2015
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi nanina64.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. októbra 2015

Starý socialistický hotel... Ale aspoň dobre varia,to musím uznať,aj čistota je v poriadku. Personál je tiež milý. Najhoršie na tom ale je,že hotel nie je vôbec vybavený žiadnym wellness ani podobnými službami.

Dátum pobytu: júl 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Mimka9357.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 9. augusta 2019

Dátum pobytu: júl 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie