Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (34)
Filtrovať recenzie
34 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
18
11
4
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
18
11
4
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2734 recenzií
Recenzované: 24. mája 2016

Marta a Štefan
Ubytovanie vynikajúce, pekné a čisté izby, super personál,výborná strava. Strávili sme tam veľmi krásny týždeň. Plne odporúčam všetkým, známym aj neznámym. Radi sa tam vrátime na wellnes pobyt.

Dátum pobytu: máj 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
4  Poďakujte používateľovi mackovakatarina.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. marca 2016

Super ubytovanie s ktorym sme boli cela rodina velmi spokojna. V tejto ville panuje domaca atmosfera a preto sa tam clovek citi velmi dobre. Ludia, ktory sa o nas starali boli velmi mily a priatelsky. Izby pekne a ciste. Oddychli sem si tam a to je najpodstatnejsie.

Dátum pobytu: august 2015
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
4  Poďakujte používateľovi tomko_tom.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. októbra 2015

Pokiaľ hľadáte domácu atmosféru a ubytovanie v centre Tatier, Villa Dr. Szontagh je ideálnym riešením. Neočakávajte 5 hviezdičkový hotel, ale je to príjemné ubytovanie ( za rozumnú cenu) pre ľudí ktorý sem prídu za odpočinkom a turistikou. Okrem ubytovania v penzióne poskytujú kvalitnú stravu - mali sme síce len raňajky ale takú bohatú ponuku bufetu nemá väčšina 4 hviezdičkových hotelov na Slovensku.
Nevýhodou je, že v budove nie je výťah, takže batožinu je nutné vyniesť na horné poschodia, alebo využiť služby veľmi ochotného personálu.
Pokiaľ máte záujem využívať i wellness služby, ubytovaným v tomto penzióne je poskytnutá zľava vo vedľajšom hoteli Atrium.

Dátum pobytu: október 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Speterko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2015

Veľmi sme boli spokojní s ubytovaním, so stravou a prístupom personálu. Všade čisto, útulne, raňajky a večere veľmi chutné. Musíme naozaj pochváliť, určite sa vrátime a budeme každému, kto chce navštíviť Vysoké Tatry, len odporúčať. Ďakujeme!

Tip na izbu: apartmán na druhom poschodí s výhľadom na Slavkovský štít, supeeer!
Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi alenka2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. augusta 2015

Veľmi milý a ústretový personál, skvelé raňajky a večere formou švédskych stolov, výhodná poloha hotela, historická atmosféra, pekné izby, priestranná kúpeľňa, možnosť zakúpenia TatryCard na recepcii, vrele odporúčam, určite sa vrátime..

Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Dzajna.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie