Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (56)
Filtrovať recenzie
56 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
33
19
4
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
33
19
4
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1656 recenzií
Recenzované: 26. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Krásne prostredie, veľmi blízko centra a nákupných centier, útulna čistá izba, milí a ochotný personál, skvelá strava, výber zo studených aj teplých jedál, nič nechýbalo. Môžem jedine doporučiť. Veľmi sa nám páčilo.

Dátum pobytu: apríl 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi LuciaMelikantova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Penzion bol velmi utulny a cisty. Obsluha je tu priatelaka a ochotna poradit. Velmi ma prekvapili ranajky kde bol naozaj bohaty vyber. Pri dalsej navsteve mesta sa sem urcite rada vratim. Dakujeme a tesime sa na vas znovu v buducnosti

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi luckahei.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. februára 2018

Vila sa nachádza v blízkosti centra, napriek tomu je to veľmi tichá lokalita. Apartmán bol pekný, čistota primeraná, odhlučnenie v izbách, ktoré sú mimo hlavnej budovy, nie je skoro žiadne, bolo počuť všetko, aj spláchnutie wc z vedľajšej izby. Raňajky boli vynikajúce a majitelia veľmi sympatickí a ústretoví, ubytovanie v tomto zariadení môžem len odporúčať:)

Dátum pobytu: január 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi bohuska.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. novembra 2017

Vila sa nachádza v blízkosti centra mesta v uličke pri hlavnej ceste. Aj napriek tomu je celé prostredie tiché, v izbách nepočuť ruch ulice. Vila je nová, izby sú dobre zariadené a čisté. Pozitívom (nie len) pre rodiny s deťmi je krásna záhrada so všetkým, čo k tomu patrí - altánok, vinotéka, detské preliezky,...
Majitelia sú veľmi príjemní a ochotní.
Celkovo hodnotím zariadenie veľmi dobre a prajem čo najviac hotelových hostí

Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi JozefS302.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Dakujeme velmk pekne za vsetko, penzion je nadherny izby su krasne nove, a o zahrade ani nevravim. Pochodili sme vela ale taku zahradu aku mate vy hadam nema nikto :-) velka terasa s grilom krasnym sedenim, fontanou a uzasnou kavou. Neskutocny relax. Majitelia su velmi mili a ochotni, to sa vidi malokde. Nech sa Vam dari! My sa urcite vratime. Peter a Janka s rodinou

Dátum pobytu: august 2017
Poďakujte používateľovi MonikaB5968.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie