Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 22:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Vida fajn, animatori tiez fajn ale ostatne sluzby hroza

Nehnevajte sa ztp parkovacie miesta 2x? To je vysmech. Prebalovaci pult som nenašla. Feny vysoko... viac informácií

Zrecenzované: pred 1 týždňom
Moni0705
Drahota

Prečo musí,to sme kde?Stravovať sa tam, neodporúčam a vôbec niečo popíjať pri ktoromkoľvek bare,sa... viac informácií

Recenzované: 5. marca 2020
vyfuk
Prečítať všetky recenzie (719)
  
Recenzie (719)
Filtrovať recenzie
719 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
229
191
153
78
68
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
229
191
153
78
68
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
104109719 recenzií
Recenzované: 4. septembra 2017

Tento aquacity nikdy viac. Už od príchodu k pokladniam som si povedal že už nikdy viac. Jedného človeka vybavovali niekedy aj vyše 5 minút. Po príchode k pokladni nám hneď pani oznámila že už bohužiaľ nemajú skrinky na oblečenie. Že čo? Asi nečakali taký nával ľudí čomu teda nerozumiem. Ďalšia vec turnikety. Človek si zoberie hodinky- čip a musí ísť znova cez haldu ľudí a cez nich sa dostať k turniketu. Kto toto vymyslel nerozumiem. Trezory hneď za vstupom kde je ulička asi necelý meter a nedá sa tam vôbec hýbať. Niečo neskutočné. Lacné kúpalisko má lepšiu organizáciu. Sprchy a WC v oblasti skriniek sú výnimočné a tým že otvoríte dvere a je vidno ako sa nahé ženy a muži sprchujú a wc sú až ďalej vo vnútri čiže súkromie na prvom mieste. Neviem z akého dôvodu je cena vstupenky taký aká je. Lebo je tam 6 obyčajných ničím výnimočných tobogánou? Za tú cenu 22€ celodenný vstup absolútne nestojí. Aj bazény jeden normálny dva malé termálne plus jeden plavecký krytý a jeden perličkový rozdelený a viac menších. Nič výnimočné tam nebolo.

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi MichalB1741.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AquaCityOfficialPP, Manažér v zariadení AquaCity Poprad.Zodpovedané: 18. septembra 2017

Vážený p. Michal,

ďakujeme za Vašu návštevu nášho aquaparku. Mrzí nás Vami opísaná skúsenosť ohľadne exponovaných priestorov pri vstupe do nášho aquaparku, počas sezóny však býva návštevnosť v našom zariadení vyššia, kedy sa často stáva, že návštevníci prichádzajú aj odchádzajú (vzhľadom na časové vstupenky) hromadne, vtedy je možné, že v nárazníkových zónach vzniknú dočasné obmedzenia. Počas dňa sú podľa našich zisťovaní koridory voľné a priechodné. Ospravedlňujeme sa ak sa Vás táto situácia dotkla. Dovolíme si dať do Vašej pozornosti, že v našom aquaparku sa nachádza spolu 13 bazénov + nový detský bazén Pirátska loď v letnom areáli, veríme, že v budúcnosti si nájdete čas a užijete si všetky služby ktoré ponúkame naplno, a budete odchádzať iba s pozitívnymi dojmami. Prajeme príjemné jesenné dni z AquaCity Poprad.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2017

Velkė sklamanie v porovnaní s podobnymi zariadeniami.Strasny labyrint bez logiky,k niektorym bazenom sa ide cez jedáleň.Pri bazenoch spoločné zachody a sprchy,až 2.takže čakačka.Všade nezmyselné turnikety,načo ked je to všetko v jednej cene.O cenach,len toľko-hamburger za 8€.Takže po hodinovom pobyte som si povedal"nikdy viac".V okolí Popradu sú krajšie miesta,ktoré sa oplatí navštiviť.

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi Travel733009.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AquaCityOfficialPP, Manažér v zariadení AquaCity Poprad.Zodpovedané: 18. septembra 2017

Vážený p. Štefan
ďakujeme za to, že ste si zvolili náš aquapark a takisto za spätnú väzbu. Rešpektujeme názor každého nášho zákazníka rovnako, ako voľbu zariadenia, v ktorom sa rozhodne tráviť svoj voľný čas. Veríme, že Váš negatívny dojem budeme mať príležitosť v budúcnosti zmeniť. Prajeme Vám príjemné dni z AquaCity Poprad.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Bazény cez víkend preplnené, sauny taktiež, museli sme čakať, kým sme sa dostali do sauny,pokladňa bola tiež len jedna dole otvorená, ale ďalšie 2 boli otvorené hore pri vstupe. Čiže bazény preplnené, sauny taktiež, čiže mohlo byť aj lepšie. Sáun bolo ale viacej,čiže každý si nájde tu svoju,čisto bolo tiež všade.

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi 113dusans.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AquaCityOfficialPP, Manažér v zariadení AquaCity Poprad.Zodpovedané: 18. septembra 2017

Vážený pane,

ďakujeme za Vašu návštevu a zdieľanie vášho názoru. Veríme, že nás navštívite aj v budúcnosti a budete odchádzať len s pozitívnymi dojmami. Príjemné dni prajeme z AquaCity Poprad.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. augusta 2017

príjemný relaxačný pobyt aj v studenom aprílovom počasí. Doporučujem dopriať si kvalitnú miestnu masáž.

Dátum zážitku: apríl 2017
1  Poďakujte používateľovi StanoSK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AquaCityPPOfficial, Manažér v zariadení AquaCity Poprad.Zodpovedané: 31. augusta 2017

Dakujeme za Vasu navstevu a hodnotenie.!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Aquapark sme navštívili s manželkou a šesťročnou dcérou. Byť majiteľom tohto zariadenia, tak si priebežne prečítam recenzie od ľudí a dôsledne by som sťažnosti riešil s manažérmi aquaparku. Ľudia už dávno cestujú do zahraničia a vedia posúdiť kvalitu a cenu kúpalísk a aquaparkov. Dnes to už nie je len o tom, nech tam je tobogán. Cena vstupného síce je porovnateľná s inými aquaparkami, ale zbytok má ďaleko od spokojnosti. Mám pocit, že majiteľ si veľmi dobre uvedomuje, že ľudia z tohto kraja nemajú veľa alternatív kde sa ísť vykúpať, keď si prepočítajú náklady na cestu. Vlastniť hotel horizont, hotel hill's, kde sa pýšim kvalitou a k tomu ponúkať toto je hazard do budúcna. Je vidno, že zub času sa zahryzol do tohto aquaparku. Hrdza je všade, kde môže byť. Ešteže sú bazény nerezové. Omietka sa od vlhka olupuje. Lehátka sú zrána pri bazénoch a potom za poplatok, ale už len na tráve. Najväčší problém je podľa mňa strava. Ľudia sú v tomto zariadení rukojemníci. Nechutne predražené, kvalita príšerná. Na plastový tanierik bravčový rezeň 8€, plus hranolky 3€. Vyprážaný syr 6€, plus hranolky 3€. Grilované kurča neočistené od peria, k tomu rozvarená ryža. Alternatíva stravovania v bufetoch vonku, kde je to o tom istom. Ľudia tam len krútia hlavami. Super sa čítajú recenzie, kde ľudia píšu, že sa chodia najesť do Tesca... Nepochopím človeka, ktorý má v tomto zariadení celoročnú prevádzku, či už len toto mu chýba k zisku. Momentálne návštevu určite neodporúčam.

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Trail690846.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie