Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Námestie s množstvom reštaurácií a barov

Pekné námestie, najviac sa mi páči na Vianoce, je tam nádherná výzdoba po celom námestí. Cez... viac informácií

Recenzované: 9. apríla 2017
jana k
,
Poprad, Slovensko
Klasika

V zimných mesiacoch najkrajšie námestie.Výzdobu si veľa ľudí chváli.Trhy sú slabšie ,ale svoj účel... viac informácií

Zrecenzované: pred 6 dňami
badfettucino
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (18)
  
Recenzie (18)
Filtrovať recenzie
18 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
6
10
1
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
6
10
1
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3818 recenzií
Recenzované: 9. marca 2018

Vidieť, že námestie sv. Egídia, je moderné námestie, kde sa dá pohodlne odpočinuť, a je to aj pekne vinovené.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 4. januára 2018

Napriek tomu, že je pomerne malé, je veľmi pekné a môžete vidieť niektoré staršie budovy, ale aj veľa nových. Nájdete tu veľa obchodov, reštaurácií a barov. Šli sme tu na Silvestra. Bolo tam niekoľko stánkov s nápojmi, pili sme horúce víno a čakali na ohňostroj. Ak sa nachádzate v Poprade, mali by ste navštíviť toto námestie.

Poďakujte používateľovi OPR04.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Recenzované: 30. augusta 2017

V čase našej návštevy bolo námestie vcelku vyľudnené. Zopár ľudí posedávalo na terasách, ktorých je na námestí celkom dosť. Pravdu povediac ma námestie nejako neohúrilo. Prekvapili ma bytové domy lemujúce južnú časť námestia. Toto nejako od historického centra nejako neočakávam.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Jozef C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. apríla 2017

Pekné námestie, najviac sa mi páči na Vianoce, je tam nádherná výzdoba po celom námestí. Cez námestie vedie aj cyklochodník. Je tam však priveľa obchodov s lacným oblečením (čínske obchody a sekáče). Na námestí sa nachádza Kostol Sv. Egídia, evanjelický kostol a Zvonica. Na začiatku námestia je veľké obchodné centrum OC Forum.

Dátum zážitku: apríl 2017
Poďakujte používateľovi jana k.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 17. júna 2019

Dátum zážitku: jún 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie