Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top palacinky”

La Creperie - Palacinkaren u Priatelov
Na pozícii č. 1 spomedzi 7 Dezerty v Poprade
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 2 USD - 9 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 17. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Široký výber palaciniek , ktoré sú servírované na vysokej úrovni - nie len gurmánsky zážitok , ale aj estetický , príjemná obsluha , minimálna doba čakania , ceny primerané kvalite a útulné priestory. Odporučila by som sa viac zamerať na reklamu , nakoľko tento podnik si to úrovňou môže dovoliť .

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Passenger738778.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia palacinka P, Majiteľ v zariadení La Creperie - Palacinkaren u Priatelov.Zodpovedané: 19. marca 2018

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Snažíme sa vytvoriť prostredie pre ľudí, kde sa budú cíti príjemné a vytvoriť rodinnú atmosféru. Pre nás je zákazník vždy niečo viac
Áno, je ešte na čom pracovať a jednou z vecí je aj propagácia podniku.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (64)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

202464 recenzií

Zrecenzované: 26. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Boli sme pozriet s detmi a dobre sme sa napapali :-) Kazdy dostal to na co mal chut, aj sladke aj slane. Prvy krat som jedla palacinku s lososom a so syrom, bolo to viac nez dobre. Skvele :-) Mozem len odporucat. Detom zase chutila klasika, palacinky s jahodami a coko kremom. Mnam. Urcite navstivime znova.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi wiki66.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Skvelé palacinky, teda aspoň podľa manželky a dcéry :) Ja raz prídem ochutnať tie slané palacinky, v ponuke vyzerajú super.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi PeterTom22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Každý z našej veĺkej skupiny si tu našiel to čo najviac ulahodi jeho chuťovým pohárikom, dosýtosti. Skvelý výber sladkých i slaných palaciniek dopĺňa pestré menu sezónnych nápojov. Ďakujeme aj za milú obsluhu.

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi Miriam N.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Mila obsluha a personal. Pekne rodinne prostredie. Super palacinkoš a bombardinko. Slane aj sladke. Odporučam.

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi MartinT3994.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli La Creperie - Palacinkaren u Priatelov, si pozreli aj

Poprad, Prešovský kraj
Poprad, Prešovský kraj
 
Poprad, Prešovský kraj
Poprad, Prešovský kraj
 

Navštívili ste La Creperie - Palacinkaren u Priatelov? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu