Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (72)
Filtrovať recenzie
72 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
26
20
15
5
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
26
20
15
5
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
141972 recenzií
Recenzované: 18. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Krásne prostredie. Milá a profesionálna obsluha a chutné jedlo. Nieje čo vytknúť. Vrelo doporučujem. Maximálna spokojnosť. Skoro by som zabudol na tankove pivo. Myslím že to najlepšie v širokom okolí čo môžete nájsť. Plznicka z tanku nacapovana ako sa patrí , proste nemala chybu.

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Riccardsson.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Jedli sme tu 2 dni - halušky, vyprážaný syr a grilovaný kurací rezeň. Boli sme nadmieru spokojní s obsluhou aj jedlom, čakali sme cca 10 minút na jedlo. Ceny sú prijateľné. Určite sa radi vrátime. :))

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Marrcellko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. mája 2017

Pri tomto hoteli hodnotím kladne jeho poloh ( je to blízko k zubačke, alebo po schodoch na prechádzku k plesu) a dobrý prístup zamestnancov k hosťom. Všade bolo čisto. Wellnes tiež OK, veľmi dobrá masáž. Stravovanie bolo tiež v poriadku, najviac sme si vychutnali kávičku s výhľadom v pohodlí reštaurácie.

Dátum pobytu: december 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi gabrielamail.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. marca 2017

Čo povedať. Personál hotela celkom milý, ako je väčšina ľudí na východe Slovenska. Inak so službami len priemerná spokojnosť. Lyziareň studená, takže lyžiarky na druhý deň ráno boli mokré a ťažko sa obúvali. Na hotelovej izbe nás ovalil smrad z nedobre urobeného odpadu na záchode, ktorý sa upchával. Keď sme sa jeden deň vrátili uzimení z lyžovačky, tak bolo na izbe len 20 stupňov, radiatory studené. Hotel nám ochotne zapožičal ohrievače. Na druhý deň bolo v izbe 31 stupňov. Hotel personálu bol ochotný riešiť naše problémy, hoci panie upratovačky boli až príliš snaživé a vošli nám na izbu bez zaklopania v čase, keď sme sa prezliekali, aby riešili naše problémy s WC. Čo sa týka stravy, tak slabé. Prosím, pečená kačka by nemala byť ako žuvačka, fialovej kapuste chýbalo trochu cukru, karamelu a nejako sa zabudlo poliať to výpekom. V reštaurácii mi bola zima. Čo sa týka recepcie - možno rada, postreh - skúste ju trocha vylepšiť, je to predsa len prvé stretnutie hosťa s hotelom. Tá špinavá a zaprášená predlžovačka na radiatore na recepcii, ktorý bol skôr len malým kumbálom..., čo dodať.... Ešte by som doporučovala zakúpiť hotelu nejaký hotelový software. Dosť dlho som čakala na vyúčtovanie, ktoré bolo spracované pravdepodobne vrámci štátnej virtuálnej pokladnice. Čo sa týka Wellness, to bolo výhodou, že bol vrámci hotela, hoci voda vo vírivke bola studená a soľ v bazéne nám spôsobovala nadmerné dráždenie očí. Signál na internet viac nefungoval ako fungoval.

Dátum pobytu: február 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi mirkakr1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. decembra 2016

Vedla hotela Toliar sa spaluje komunalny odpad.Casto som citil aj plasty co je nehorazne v narodnom parku a nezodpovedne voci zakaznikom hotela Toliar aj okolitym ubytovacim zariadeniam ci navstevnikom Strbskeho Plesa.Druhykrat sa ubytujeme co najdalej od hotela Toliar.Divim sa ze to nevadi Tanapu, zvlast ked veduci polesia byva hned vedla toho smradiaceho komina.

Dátum pobytu: november 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi zakopane2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie