Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topka”

Pivný Dom Dobré Časy
Na pozícii č. 1 spomedzi 75 Reštaurácie v Poprade
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 3 USD - 12 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 30. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Dobre Časy proste Topka.Vsetkym mozem len doporucit.Vyborny tataracik skvele burgre proste kazde jedlo ktore si vyberiete je nebicko v papuli.Neskutocne mnozstvo vybornych piv lahodnej borovicky a roznych druhov alkoholu.Ja tomu osobne hovorim FANTAZIA v POHYBE
Stale ked prechazdam cez Poprad je prote psiov povinnostou sa tam zastavit inak by mi to moje chutove pohariky Nikdy Neodpustili
Su len dve moznosti bud odidete super napapany alebo napapany a spolocensly unaveny
Dakujem ze take miesto existuje
Drzte sa

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Trip765836.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (238)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

9599238 recenzií

Zrecenzované: 9. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Vyber pív výborný, obsluha obstojná, prostredie veľmi príjemné, vhodné aj pre skupiny, skvelá lokalita, burgre za tú cenu dobré.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi nicollcrusade.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 5. februára 2018

Pivný dom Dobré časy je taká nadčasová hospoda. Prostredie bolo v celku príjemné, čašníci milí a takisto aj rýchla obsluha. Objednali sme si hamburgery, ktoré môžem vrelo odporúčať. Čo najviac ulahodilo môjmu mužovi bol fakt veľký výber piva. Boli sme spokojní a preto Vám odporúčam navštíviť tento pivný domček :)

Dátum návštevy: október 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Ewe8.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Rýchla, príjemná obsluha, super kuchyňa, pivo a atmosféra ešte lepšie,nemám čo dodať. Oplatí sa prísť :)

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi Journey751960.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. januára 2018

Dobré Časy sú vždy skvelý nápad, v lete aj otvorená terasa a koncerty vonku, príjemná a rýchla obsluha, široký sortiment nápojov aj pív, výborné jedlo.

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi nina_alzbetkinova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pivný Dom Dobré Časy, si pozreli aj

Poprad, Prešovský kraj
Poprad, Prešovský kraj
 
Poprad, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Pivný Dom Dobré Časy? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu