Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top zmrzka”

Zmrzlinaren Monalisa
Na pozícii č. 1 spomedzi 4 Dezerty v Piešťanoch
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 22. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Odporúčam všetkým vyskúšať !!! Top zmrzlina . Čapované prosseco príjemná obsluha . Výborná káva aj dezerty

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi ZuzanaB357.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (73)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

162073 recenzií

Zrecenzované: 18. októbra 2017

Táto zmrzlináreň ponúka naozaj široký sortiment kvalitnej zmrzliny. Či už tradičnej smotanovej rôznych príchutí, ako aj sorbety. Nie je problém, aby Vám zmrzlinu pomiešali, teda v rámci jednej dávky dostanete dve príchute, čo pre dáma, ktoré dbajú na svoju líniu je potom menší prehrešok, keď majú dve zmrzliny v jednej dávke. :)
Pri návšteve Piešťan odporúčam neobísť.

Dátum návštevy: september 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi ivkarybka21.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. októbra 2017

Ked navstivite mesto Piestany a v letnych mesiacoch mate chut na zmrzlinu, urcite navstivte tuto zmrzlinaren, najlepsia siroko daleko. Ziadna ina v Piestanoch sa jej nevyrovna. Urcite odporucam tento podnik na schladenie a osviezenie pocas letnych mesiacov.

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi 954rastislavl.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Ako kazdy pia, ale aj ine dni, ked sme navstivili zmrzlinu sme mali uzasny gastronomicky zazitok pri konzumacii najlepsej zmrzliny siroko daleko ;-)

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi StanislavJ42.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. septembra 2017

Vynikajúca zmrzlina, najlepšia v Piešťanoch. Veľa druhov sorbetov pre fajnšmekerov. Veľa druhov zrmzliny.

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi gijanko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Zmrzlinaren Monalisa, si pozreli aj

Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 

Navštívili ste Zmrzlinaren Monalisa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu