Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Piešťany
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Žiadny zázrak ”

Rybárska bašta bašovce
Na pozícii č. 21 spomedzi 58 Reštaurácie v Piešťanoch
Cenový rozsah: 7 USD - 50 USD
Kuchyňa: Stredoeurópske
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa
Možnosti stravovania: Vonkajšie sedenie
Zrecenzované: 12. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Prišli sme sem na odporučenie našich známich ktorý tu boli pred rokom ale nijako nás to nenadchlo. Dlho sa čakalo na jedlo, a chuťovo nič moc.

Dátum návštevy: marec 2019
Poďakujte používateľovi Peter333B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (46)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

5946 recenzií

Zrecenzované: 27. januára 2019

Túto reštauráciu sme v minulosti navštevovali celkom často, dokonca som tam zaviedol aj svoju rodinu z USA, to je ale už minulosť... Prostredie je stále krásne, obsluha veľmi milá, škoda len že jedálniček sa zmenil na klasickú vývarovňu, a aj kedysi vychytené líčka zo zubáča chutia ako mrazený polotovar. Tak skoro (ak vôbec) nás tu už neuvidia...

Dátum návštevy: december 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi grasshhopper29.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. augusta 2018

Asi po troch rokoch sme navštívili Rybársku baštu tešiac sa na nedeľný obed. Pani čašníčka príjemná a usmievavá, ale to bolo všetko, čo bolo na tejto návšteve kladné. Objednali sme si 3x halászle, kapra na grile a opekané zemiaky, líčka zo zubáča a varené zemiaky, filet z ostrieža . Kapor bol vysušený, posypaný prihorenou červenou paprikou, líčka studené a zgumovatené, zemiaky minimálne z predošlého dňa. Všetky tri taniere s hlavným jedlom " zdobila " nahrubo nakrájana a neochutená zelenina. Kedysi sa rybacia polievka podávala v kotlíkoch, bol veľký výber špecialít z rýb. Žiaľ od mladej čašníčky sme sa dozvedeli, že sa zmenili majitelia, odišli do Piešťan do hotela Paula a vzali so sebou aj "kotlíky". Noví majitelia výrazne znížili ceny a rozšírili jedálný lístok, ale na úkor kvality. Túto baštu určite nikomu nedoporučím.

Dátum návštevy: august 2018
1  Poďakujte používateľovi RenyP50.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Minulé leto sme túto baštu navštívili niekoľko krát a boli sme spokojní. Tentokrát, ale veľké sklamanie. Obsluha pomalá a neochotná. Jedálny lístok sme si museli ísť vypýtať, keďže si nás nikto nevšímal ....Vyše hodiny a pol sme čakali na hlavné jedlo a ani sme sa nedočkali..... po opýtaní nám čašník ani neprišiel povedať a keď sme sa boli pýtať opäť ešte sa išlo len jedlo pripravovať. Odišli sme preč.... Keď sa mám vyjadrit k Halászlé, ktoré sme dostali po prvej hodine tak k minulému roku, keď sme ho tam jedli sa nepriblizovalo ani z ďaleka.... doslova nechutné a hlavné jedlo ako som už spomínala sme sa nedočkali :((( už sa sem viac nevrátime !

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi Janka P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. júla 2018

pri troche stastia budete velmi dobre obsluzeny a jedlo je tiez dobre pokial ma ten spravny kuchar sluzbu.vyborne ako vykendovy ciel vyletu!

Dátum návštevy: jún 2018
2  Poďakujte používateľovi fernandeza28.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Rybárska bašta bašovce, si pozreli aj

Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 

Navštívili ste Rybárska bašta bašovce? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu