Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (234)
Filtrovať recenzie
234 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
121
60
33
10
10
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
121
60
33
10
10
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27234 recenzií
Recenzované: 1. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Bol to náš prvý pobyt v Piešťanoch aj v tomto hoteli. Strávili sme tam 2 noci a celkovo sa nám pobyt páčil aj keď mal menšie nedostatky. Je to fakt veľký komplex prepojený dlhými chodbami, tak sme prvý deň trochu blúdili, kým sme všetko našli..po prvom dni sa ale človek zorientuje :) Izbu sme mali v krídle Palace, bola pekná, čistá a priestranná. Všetko potrebné je k dispozícií - TV, trezor, župany, uteráky atď. (papuče nie). V cene sme mali raňajky aj večere. Na začiatku vám priradia stôl, ktorý máte potom po celý pobyt. My sme s tým problém nemali, boli sme štyria a dali nám stôl len pre nás. Mali sme obavy, aká bude strava, kedže sme predtým čítali viacero negatívnych recenzií. Ja osobne som bola spokojná, vždy bolo dosť na výber (na večeru min. 2druhy mäsa)..pri večeri je k dispozícií len čistá voda ale dajú sa objednať za poplatok iné nápoje. Wellness bol tiež fajn, 3 druhy sáun, vnútorný bazén, vírivka, najviac sme ale ocenili vonkajší bazén! Využili sme aj fitness centrum, ktoré je otvorené podľa informácií na izbe 24hodín denne. Poloha hotela výborná, príjemná prechádzka do centra. Personál tiež milý a nápomocný.

Sklamalo nás ale trochu, že počas nášho pobytu ani raz nebol otvorený RetroBar v hoteli. Na stránke píše, že je otvorený každý deň, ale po príchode sme zistili, že v nedeľu a v pondelok je zavretý. Nehľadali sme žiadnu veľkú zábavu, ale po 22hej večer sa v hoteli nedalo nikde posedieť.

Pobyt hodnotíme pozitívne a pri opätovnej návšteve Pieštan by sme sa radi do tohto hotela vrátili, keďže pod jednou strechou nájdete všetko potrebné narozdiel od iných hotelov.

Dátum pobytu: február 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi MichaelaS2380.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SpaPiestany, Guest Relations Manager v zariadení Danubius Health Spa Resort Esplanade.Zodpovedané: 2. marca 2019

Dovoľte nám poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany, v hoteli Health Spa Resort Esplanade a za Vaše hodnotenie. Veľmi si vážime Vaše názory a sme potešení, že ste boli spokojný s pobytom. Vaše postrehy a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité, aby sme mohli úroveň poskytovaných služieb naďalej zvyšovať.
Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom!
Jana Freivaldova
Guest relation manager


Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júna 2018

Vinikajúce prostredie na víkendový pobyt kde je stále čo robiť a kde ísť. Samozrejme vynikajúce miesto kde sa o Vás postarajú aj o vaše telo aj dušu. Aktivity kde si môžete vybrať podľa vašich predstáv a aj nočná zábava.

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi RomanG1818.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel - izba neudrziavana,nefungunuci upratovaci servis,vybavenie na úrovni 80 tych rokov, ale hlavne neudrziavane 20 st.,strava- nekvalitne suroviny,velmi obmedzeny vyber, sortiment na úrovni max priemerneho 3 hviezdickoveho hotela, wellness-nevhodny pre taku kapacitu hosti, neudrziavany, poskodene dvere na fínskej saune,nefungujeca tryska v parnej,plesnive mriezky ,studena voda,chybajuce oddychové zóny, kúpeľné centrum pekne prebudovane , vascinou personál nepreskoleny,ale nasli sa aj výnimky. Klienti zo SR nemali váhu pre zamestnancov.Podmienky pre relaxačný pobyt len pre nenerocneho klienta,ktoremu nevadi začo zaplatí Na fotkach niekolko dokazov o čistote.

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
4  Poďakujte používateľovi janaucna.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel ponúka množstvo kvalitných procedúr a dobré wellness. Voda je príjemne teplá, no raz sa nám stalo keď sme sa chceli ísť zahriať do vírivky bola tam rovnako teplá voda ako vo vonkajšom bazéne ale to nebol problém, keďže sme sa šli zohriať do sauny. :) Izba bola velmi pekná.

Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi KatarinaM739.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. novembra 2017

Hotel sme už navštívili veľa krát, nesklamal ani tento raz. Izbu sme mali komfort, ale stačila nám, lebo sme chodili do nej iba spávať, celý voľný čas sme si užívali v bazéne. Voda je úžasná, hladí celé telo. Procedúry sú výborné, personál ústretový. Strava je štandard pre kúpele, dá sa stále niečo vybrať, ale v tomto by bolo dobre urobiť zlepšenie. Akurát nám chýbal nočný bar, ktorý je v rekonštrukcii. Tiež chýbala miestnosť pre fajčiarov, ktorá bola pri dennom bare, takže fajčiari musia mrznúť vonku. Radi sa do hotela zase vrátime.

Tip na izbu: Je lepšie mať výhľad na stranu bazénu
Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi iveta2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SpaPiestany, Front Office Manager v zariadení Danubius Health Spa Resort Esplanade.Zodpovedané: 11. decembra 2017

Dobrý deň pani Iveta,

veľmi pekne ďakujeme za návštevu hotela aj za Vaše milé komentáre .
Nočný bar je opäť k dispozícii ako privátna prevádzka.

Tešíme sa na Vašu najbližšiu návštevu

Váš hotelový team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie