Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (214)
Filtrovať recenzie
214 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
67
53
39
31
24
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
67
53
39
31
24
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16214 recenzií
Recenzované: 3. septembra 2019

Veľmi pekný hotel , všade čistota , ochotný personál (starala sa o nás Monika:)).Zariadenie pôsobí ako nové , vybavenie kúpelne vhodné. Romantický salónik s bilardom a knižnicou. Strava výborná , maximálna spokojnosť.Odporúčame .

Dátum pobytu: august 2019
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi olga8565.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

S priatelom sme museli zrusit pobyt. Ked sme sa informovali ohladne storna, bolo nam povedane, ze sa musi vyjadrit pani riaditelka. Nasledne mu ani nedvihali telefon, kym sa neozval z ineho cisla.
Po piatich dnoch obvolavania a ignoracie sa vyjadrili, ze nam vratia platbu. Uplynulo odvtedy 27 dni. Ziadna platba. Ziadna odpoved na email, v ktorom sme ich opatovne ziadali o vysvetlenie.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Kristusa.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. augusta 2019

Už piata návšteva u vás a zase maximálna spokojnosť,celý personál super, milujeme tento hotel a určite sa vrátime , ďakujeme úplne za všetko, veľmi sme si oddýchli, ďakujeme aj za krásne privítanie

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi lusiana28t.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia grandhotelsergijo, Manažér v zariadení Grand Boutique Hotel Sergijo.Zodpovedané: 26. augusta 2019

ďakujeme Vám krásne za Vaše milé hodnotenie a naš hotel Vás vždy rád u nás privita.Tešime sa na Vás opäť

S uctou

Grand Hotel Sergijo,manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júna 2019

Hotel v tichom a peknom prostredí, služby na úrovni - samozrejme kto chce chyby nájde, ale to nájdem aj v 10 hviezdičkovom hotely, ak budem chcieť! Štýlové zariadenie, dobrá poloha. Odporúčam! Ja sa určite vrátim!

Dátum pobytu: máj 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi doriti99.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia EVAGOD, Front Office Manager v zariadení Grand Boutique Hotel Sergijo.Zodpovedané: 4. júla 2019

Dakujeme krásne za Vaše hodnotenie!!!!!Budeme radi ak sa opäť vratite a prežijete u nas pekné dovolenku.

S pozdravom
Recepcia

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. júna 2019

Príjemný hotel, rodinná atmosféra, super personál, cítili sme sa veľmi dobre :). Do centra kúpeľov sme sa dostali pešo - vychádzkovou chôdzou cca pol hodinky, aj keď sa dal objednať taxi na recepcii.Strava v pohode, hladní sme neboli :) Z môjho pohľadu najväčším benefitom tohto hotela je jeho personál :)

Dátum pobytu: jún 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi Trip59379450919.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia grandhotelsergijo, Manager v zariadení Grand Boutique Hotel Sergijo.Zodpovedané: 4. júla 2019
Prekladač Google

Dakujeme za Vaše hodnotenie,važime si to.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie