Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“rodinna oslava”

Muskat restaurant
Na pozícii č. 10 spomedzi 58 Reštaurácie v Piešťanoch
Kuchyňa: Gril
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 11. marca 2018

Vynikajúco pripravená kačica a aj dezert, milý a ochotný personal, dostupné parkovanie v okolí reštaurácie. Odporúčam.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Boris M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (43)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

61043 recenzií

Zrecenzované: 9. novembra 2017

Veľmi dobrá kuchyňa.
Milý a ústretový personál tolerantný voči klientom s potravinovou intoleranciou.
Odporúčam pre rodinné posedenia, firemné večierky a pod.

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi Lucia1977.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Dakujeme za kvalitne jedlo aj dezertik. Vzdy sa citime prijemne,obsluha vzdy mila ,usluzna, vtipna. Janka L.

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi JankaL54.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Rozhodli sme sa pre meninovy obed v tejto restauracii po predchadzajucej dobrej skusenosti. Rezervacia prebehla v pohode, napriek tomu ze mali dve vacsie oslavy, nasli pre nas miesto. Obsluha super, vsetko stihala na tolku ludi, ochota. Jedlo - nic moc:-( pstruh studeny, priniesli mi nieco ine ako som si objednala, zemiaky nedovarene, dorazil nas vlas v cestovinach a potom sme sa snazili uz len rychlo odist. Casnik sa snazil vsetko riesit, zly dojem vsak vo mne ostal.

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi mirka_nagy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. júla 2017

Dobrý deň, chcel by som len potvrdiť moju predchádzajúcu recenziu. Znova po čase som bol v Piešťanoch a môžem len potvrdiť vysokú kvalitu poskytovaných služieb v tomto podniku. Pán čašník, ktorý nás obsluhoval aj minulý rok , je milý profesionál, no a v kuchyni je zasa tím, ktorý nám pripravil perfektnú večeru, čo sa týka chutí ale aj prezentácie na tanieroch.Je vidno že to robia z radosťou. Dali sme si taliansku paradajkovú polievku, bruschettu s cuketou a hríbikmi a tatarák z lososa ako predjedlá. Hlavný chod bola jedna báseň, zemiaková placka plnená pikantnou zmesou a druhá zeleninou, jelení guláš bez chyby , ani neviem, či som jedol niekedy lepší.Šúlance s makom a perky s orechmi bol top ako od babičky. Odporúčam tento podnik všetkým , ktorý si občas doprajú klasickú slovenskú kuchyňu. Ak ste v centre mesta je to len kúsok peši ale stojí to zato. Vyskúšajte. Ďakujem ešte raz celému tímu. Do skorého videnia.

Dátum návštevy: júl 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Lubos D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Muskat restaurant, si pozreli aj

Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 

Navštívili ste Muskat restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu