Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gastro pecka ”

Le Griffon Cafe&Restaurant
Na pozícii č. 1 spomedzi 52 Reštaurácie v Piešťanoch
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 1 USD - 32 USD
Kuchyňa: Medzinárodné
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Romantické, Obchodné stretnutia
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Rezervácie
Opis: Directly in the pedestrian zone in Pieštany the Le Griffon restaurant offers its services. The name and especially the interior decorations reveal the inspiration provided by the southern part of France – Provence. The comfortable and homely style of the French countryside can now be found in the historic building dating from 1809. The restaurant has gained the favour of domestic and foreign guests thanks to good cuisine, pleasant interior, and the professional services of the staff. Meals are tasty and visually well combined. Besides fish soup Bouillabaise, it is definitely worth trying excellent steaks and specialties from fresh fish. The restaurant offers a wide assortment of desserts and cakes. The wide offer of Slovak and foreign wines is also worth mentioning. A glass of rosé wine from Provence in Le Griffon will certainly make you and your friends feel comfortable and relaxed.
Zrecenzované: 11. februára 2018 cez mobilné zariadenie

krásne prostredie, milý a ústretový personál, vynikajúci dry aged steak s portskou omáčkou a ako dezert čokoládové souffle s vanilkovou zmrzlinou. Absolútne úžasné. Vrelo odporúčam. Veľká skúsenosť, ďakujeme ;)

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi MarekS3478.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Martin M, Majiteľ v zariadení Le Griffon Cafe&Restaurant.Zodpovedané: 12. februára 2018

Dobrý deň. Sme veľmi radi že ste si našiel čas a touto recenziou, z ktorej sa veľmi tešíme, ohodnotil našu prácu. Teším sa na Vašu ďalšiu návštevu našej :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (236)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1519236 recenzií

Zrecenzované: 4. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Férová cena za kvalitné jedlo a príjemnú obsluhu :-) Pokojne neutrálna hudba, rýchla obsluha. Odporúčame!

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi Tibor63.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Martin M, Majiteľ v zariadení Le Griffon Cafe&Restaurant.Zodpovedané: 12. februára 2018

Dobrý deň.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vždy poteší ak si spokojný zákazník nájde čas napísať takúto recenziu.
Tešíme sa na Vás nabudúce ;-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. januára 2018

V skratke zhrniem detaily, ktore by podla mojho nazoru mala mat restauracia hodnbotena ako #1 v meste:
- pri vitani by nemusela obsluha zacinat vetou: "Mozem Vam nejako pomoct?" ...mozno male mile privitanie by pomohlo
- V pripade, ked pridu novi (dvaja) hostia a uz su usadeni pri 4-mietnom stole, nie je vhodne ich postavit a poprosit, aby si presadli. Najma nie v pripade, ze restauracia nie je plne obsadena
- "Speciality medzinarodnej kuchyne" ? - co sa tyka prostredia, meniaceho sa od vchodu az k poslednym najvzdialenejsim miestam, skladby jedalneho listka - posobi to nanajvys matuco. Tiez by bolo fajn, ak by jedlo malo byt specialne, vyberane, aby bolo kompletne a sucasne s hlavnou castou bola automaticky servirovana/uvedena priloha bez nutnosti hladat a vyberat si samostatne (je to sice bezne, ale ako uvadzam, hodnoteni vztahujem k TOP restauracii v meste)
- ak si neobjednam polievku, lyzicku nepotrebujem, bolo by vhodne ju zo stola odniest. Ak nahodou na stole pribor chyba - podotykam na stole, kam sme boli obsluhou usadeni - a hlavne jedlo je uz naservirovane, asi by bolo vhodnejsie vziat pribor z bezprostrednej blizkosti, ako pon ist do kuchyne a nasledne ho aj tak polozit na tanieruku na vedlajsi stol.
Inak celkovo, chut jedla vyborna, porcie fajn. Uz len detaily ;-)
Zelam vela uspechov!!!

Dátum návštevy: január 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi Peter Z.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. januára 2018

Počas nášho pobytu v Piešťanoch sme sa tu dvakrát zastavili na obed a raz na večeru. Prostredie bolo príjemné, výber na jedálnom lístku rôznorodý - od klasických jedál až po zaujímavé špeciality. S kvalitou jedla sme boli zakaždým veľmi spokojní. Kvalita personálu bola kolísavá - stretli sme sa aj s veľmi pozorným prístupom, ale aj s povrchnou obsluhou bez záujmu o to, či je hosť spokojný.

Dátum návštevy: január 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi irvingjan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Dnes som mala možnosť ochutnať grilovaný podomácky vyrobený kozí syr s grilovanou zeleninou a bola som spokojná s mojím výberom. Tu si vždy pochutím a doporučujem.

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi cviricek.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Le Griffon Cafe&Restaurant, si pozreli aj

Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 

Navštívili ste Le Griffon Cafe&Restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu