Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (80)
Filtrovať recenzie
80 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
13
16
20
17
14
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
13
16
20
17
14
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
81380 recenzií
Recenzované: 29. marca 2018

Izby boli čisté, útulné. Strava na raňajky, ktoré boli v cene boli pestré, od ovocia, čo som nečakala, bolo tam všetko. Rôzne druhy pečiva, šuniek, vajíčka, zelenina, pomazánky, strava pre deti.... Čo mi veľmi vadilo, tak to bolo to, že ubytovaní museli zaplatiť za parkovisko, ktoré je súčasťou hotela a tí, čo prišli len na kávu, prípadne sa najesť, mali zadarmo. Myslím, že toto je v dnešnej dobe veľký nedostatok, pretože hostia väčšinou prídu na svojich autách. Ubytovaní keď majú na zaplatenie noci, určite majú aj na parkovné 6 Eur/24 hodín. Z uvedeného určite už nenavštívim tento hotel, pretože mi to pripadá také vydieranie, že ešte niečo a pritom to nie je žiadna služba. Namiesto 1 Eurového vstupu do welnes, by hotel mal prehodnotiť túto vec. Pokazí to dojem z celého pobytu.

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi JaroslavaK31.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Ubytovaní sme boli na 8 poschodí. Izba : asi najväčšie sklamanie, minibar plne nefunkčný (nechladil), namiesto veľkej manželskej postele boli spojené dve staršie postele, nefunkčný telefón. Wellness : zle nastavená sauna, ako keby som sedel v nejakej teplejšej miestnosti a vírivka tiež slabota, bazén bol v pohode. Raňajky boli super, dostatočný výber jedál. Tento hotel ešte ma co vylepšovať, dal by som mu max. 3 *.

Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi MarekS3478.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. septembra 2017

Vstup do hotela - závan z doby socializmu. Izba na treťom poschodí bola stará, nábytok sa schovával do niekoľkých vrstiev náteru, prístelok bol zlomený a padal do jednej strany. Ani trochu by som to nenazývala 4 hviezdičkovým hotelom. Strava - obsluhujúci čašník sa o ôsmej večer tváril, akože už pre dnes dopracoval. Servírovaný majonézový šalát bol rozťahaný po tanieri a bolo ho tak za jednu polievkovú lyžicu. Večer sme navštívili bazén. Voda v bazéne bola studená, vírivka nefungovala. Prvá noc bola hrozná. Na niektorej z izieb mali párty a hudba revala asi do tretej. Keď sme reklamovali zlomený prístelok, dostali sme ako náhradu jednoposteľovú izbu. Toto bol však jediný plus. Jedlo naďalej katastrofa a za parkovanie pri hoteli sa platí, čo ma vždy prekvapovalo a prekvapovať bude, keďže hotely v Piešťanoch nie sú najlacnejšie. Magnólia nikdy viac. Management by asi bolo treba komplet vymeniť.

Dátum pobytu: november 2016
1  Poďakujte používateľovi marianna77313.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Kde bolo tam bolo. Bol jeden hotel. Volal sa House of miracles..ale domaci ho volali krycim menom Magnolia. Bol to zvlastny pribytok. Ukryt v nom naslo mnoho prapodivnych bytosti . Medzi inymi i ja Ale spet k pribehu. Na recepcii vladli nadherne morske panny.ktore bohuzial na susi okrem reci prisli i o um. Hold...cary su svina.ked sa nepodaria. Esteze sa botoxove vyplne v perach takmer podarili. V hotelovej restauracii sa promenadoval statny cernoknaznik obdareny rontgenovym zrakom tak silnym.ze videl i cez nas. Zrejme preto si navstevnikov nevsimal. Pred kuchynou hliadkoval udatny rytier . Rytier strazil take poklady ako napriklad jablkove strudle. Tie kuchar zamykal a kluc si ukladal pod vankus.aby mu ich zli hostia nahodou nezjedli. Bolo to krasne miesto vyzarujuce vludnost a pohostinnost. Zazvonil zvonec a velky mag pricaroval koniec..a k nemu 4 hviezdicky. Tak tam vsetci spolu s mravcami .zili. zili az kym nepomreli. Nie je jasne.ci najprv pomreli mravce (co by bolo fajn) alebo ludia. To si uz zistite sami

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
1  Poďakujte používateľovi mikronela.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. augusta 2017

V hotely sme strávili 3 dni.
Hotel sa nachádza v centre mesta. Parkovanie je možné hneď pri hotely
Recepcia je pekne upravená.
Milý a ústretový personál.
Boli sme ubytovaný v izbe č. 303. Izba je malá ale pekne upravená. V kúpeľni sme mali vaňu, umývadlo a záchod. Bola čistá, len sprchovacia hadica už by potrebovala vymeniť. V predsieni bola skriňa. V izbe bola dvojposteľ s prístelkou, malá chladnička a televízor. Jediné, čo nám vadilo, bolo to, že prístelka bola urobená so šuflíka postele. Človek spal na zemi a bolo chladno. Na posteli bolo teplo.
Strava bola rôznorodá. Mali sme raňajky a večere. Na raňajky bola ponuka z praženice, chliebu vo vajíčku a klobásky, potom tam bol pult so šunkami, syrmi a zeleninou, Džem, corn flakes s mliekom, džús, mlieko, čaj a káva. Na večeru bola ryža, zemiaky, hranolky, mäso na šťave, rezne. Dalo sa vždy z niečoho vybrať. S jedlom sme boli spokojný.
Hotel ponúkal v cene pobytu masáž, ktorá mala trvať 20 minút. Netrvala. Pani masérka odbiehala a vybavovala klientov, ktorý sa chodili objednávať na procedúry. Bolo to neprofesionálne. Z masáže sme boli veľmi sklamaný.
V hotely bol aj menší bazén, vírivka, sauna a sprchy. Bolo tam príjemne.
Hotel má veľmi dobrú polohu. Blízko hotela je aj nákupné centrum a aj pekná promenáda.
Vrelo odporúčam.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Zuzana1111111111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie