Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nepríjemné prekvapenie v krásnom prostredí .”

Restauracia Furman
Na pozícii č. 5 spomedzi 52 Reštaurácie v Piešťanoch
Cenový rozsah: 4 USD - 25 USD
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Veľké skupiny, Miestna kuchyňa, Rodiny s deťmi, Malebný výhľad, Romantické
Možnosti stravovania: Vonkajšie sedenie, Rezervácie
Zrecenzované: 30. septembra 2018

Po návšteve Piešťan sme sa zastavili s rodinou v reštaurácii Furman.Prostredie veľmi pekné,horšie to bolo pri návšteve reštaurácie. Po výbere nápojov nás hneď obsluhujúca schladila odpoveďou nemáme,pritom sa jednalo o nápoje z ponuky na lístku. Objednali sme si jedlo a poprosili o chlieb,nakoľko sme mali pečené koleno. Jedlo by som hodnotil ako celkom dobré. Keď sme sa dostali k plateniu,tak som si všimol položku 2 Eura za chlieb.Neviem,či je to normálne automaticky priniesť 10 ks,kde sme zjedli 2 a zaúčtovaný bolo 10.Pri otázke na obsluhujúci som dostal odpoveďou,že to je normálne.To bolo akože vysvetlenie. Nejde o 2 Eura,ale o princíp. Obsluha nebola označená menovkami a tiež obsluhovali každý v privátnom oblečení. Všimol som si aj ostatných návštevníkov,ktorí neboli spokojný s obsluhujúcim personálom.Škoda peknej reštauracie

Dátum návštevy: september 2018
Poďakujte používateľovi Vlado111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (170)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26170 recenzií

Zrecenzované: 9. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Vo Furmanovi sme bolo viac krat a bolo to vzdy prijemne posedenie pri dobrom jedle a v prijemnom prostredi. Bohozial iba bolo.

Dnes ame sa tam vybrali na vylet spojeny s neskorym obedom (prichod 13:30). Vsimli si nas asi po 15 minutach ked nam doniesli jedalne listky. Po objednavke prisli aso po po 20 minutach polievky. Tie bolo OK. Zbytok jedla neviem zhodnotit, lebo po hodine a dvadsiatich minutach cakania sme odisli.

Hlavny casnik mal odchod 4 klientov "na haku". Omluva ??? Naco si drat hubu ze ??? Hlavne ze je zvysena kapacita sedenia a kuchyna bez zmeny. Aj ked netusim ci je to tym, kedze ludia ktori prisli 30 minut po nas mali jedlo pred nasim odchodom.

Dátum návštevy: september 2018
Poďakujte používateľovi Resort813753.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Prvý krát sme sa tu zastavili, aj keď sme už dávno počuli dobré chýry od Piešťancov. Jedlo bolo veľmi chutné. Jediná výhrada je že treba zosynchronizovať prinášanie jedál. Kým sme jedli polievku, inak výbornú, doniesli nám aj druhý chod. A je škoda nechať chladnuť dobré jedlo. Oceňujeme krásne okolie v prírode a lesné zvieratká okolo. Spolu s detským ihriskom je to super miesto pre všetkých.

Dátum návštevy: september 2018
Poďakujte používateľovi iva2211.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Uzasne misto, skvele jidlo, ale bohuzel personal bez zajmu a hodne pomaly. Urcite na tom casem zapracuji. I tak moc moc doporucuji!

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi yourdaniela.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. augusta 2018

Výborná kačka, kapusta a lokše, šalát s enciánom priemerný. V objekte v priebehu našej návštevy prebiehala svadba, ktorej hudobná produkcia narušovala príjemný relax.

Dátum návštevy: júl 2018
Poďakujte používateľovi Zuzidyn.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restauracia Furman, si pozreli aj

Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 

Navštívili ste Restauracia Furman? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu