Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Danubius Health Spa Irma
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
To najlepšie v Piešťanoch

Piešťany navštívim každý rok. Irma je však Irma. Top procedúry týchto kúpeľov: zrkadlisko a... viac informácií

Recenzované: 21. januára 2020
Marcelka101010
Prijemne procedury

Prijemny a ochotny personal, skvele telove a tvarove osetrenia a jedinecne bazeny. Take su kupele... viac informácií

Recenzované: 6. septembra 2019
Martin Marťas P
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (87)
  
Recenzie (87)
Filtrovať recenzie
87 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
64
17
4
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
64
17
4
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71287 recenzií
Recenzované: 1. marca 2018

Priestory procedúr sú veľmi elegantné, čistučné, obsluha je milá. Treba sa iba uvolniť a užívať si pohodový relax.

Dátum zážitku: február 2018
1  Poďakujte používateľovi iveta2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. januára 2018

Ak ste v Piešťanoch, nesmiete si nechať ujsť kúpeľ v tunajšej termálnej vode a bahne. Kúpeľný dom Irma je otvorený nielen pre kúpeľných pacientov, ale dajú sa v ňom zakúpiť procedúry aj pre krátkodobých návštevníkov. Už samotný secesný exteriér i interiér stoja za videnie. Personál je veľmi ochotný, milý, hovoriaci viacerými jazykmi. Šatne sú asi najestetickejšie, aké som v zariadení podobného druhu videla. A voda a bahno vám urobia dobre na tele i na duši.

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi irvingjan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Vsetci moji kamarati , ked prisli za mnou do Piestan si chceli ist pozriet a vyskusat "Piestanske kupelne". Ja , ako obyvatel Piestan som si neuvedomoval aky klenot tu mame, len zriedkavo som sem zasiel. Teraz som to zmenil a snazim sa relaxovat castejsie a pravidelne sem zajdem.
Ak nahodou zavitate do Piestan, urcite by ste mali navstivit aj kupele IRMA a vyskusat "piestanske bahno a termalnu vodu". Ved uz vyse 100 rokov sa sem chodia liecit ludia z celeho sveta. V dnesnej dobe welnes vela ludom staci napustit teplu vodu z vodovodu do perlickovej vane a to povazuju za "welnes".
Ale tu okusite silu lieciveho prirodneho termalneho pramena a bahna.
Az po navsteve kupelov si uvedomite ten rozdiel a prijemne zrelaxujete od kazdodenneho pracovneho stresu.
Pre verejnost byva vstup do 17,00 hod staci zajst do pokladne a zakupit si vstup.

Dátum zážitku: máj 2017
1  Poďakujte používateľovi kimgoldpiestany.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SpaPiestany, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Danubius Health Spa Irma.Zodpovedané: 20. júla 2017

Vážený hosť, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Danubius Health Spa IRMA. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Monika Koborová - Guest Relations Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

dvakrat po sebe som s manzelom navstivila kupelny dom Irma,kt.patri hotelu Thermia Palace v Piestanoch a som velmi spokojna so sluzbami.Pekne prostredie,velka cistota a mily personal.Odporucam aj najnarocnejsim zakaznikom.Nevahala by som travit dovolenku na Slovensku,keby vsade poskytovali taketo ukazkove sluzby ako v hoteli Thermia!

Poďakujte používateľovi anettkazuzana.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SpaPiestany, Manažér v zariadení Danubius Health Spa Irma.Zodpovedané: 6. decembra 2016

Vážený hosť, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Danubius Health Spa IRMA. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Josef Provázek riaditeľ hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. novembra 2016

Irma je architektonický skvost z obdobia secesie. Určite, ak chcete navštíviť Piešťany je potrebné zájsť aj na procedúry (doporučujem bahnisko a zrkadlisko) do Irmy. Vynikajúce nielen z hľadiska liečebných, ale aj vizuálnych zážitkov. Je to dotyk histórie.

Dátum zážitku: október 2016
Poďakujte používateľovi jana504.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SpaPiestany, Manažér v zariadení Danubius Health Spa Irma.Zodpovedané: 6. decembra 2016

Vážený hosť, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Danubius Health Spa IRMA. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Josef Provázek riaditeľ hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie