Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Večera s priateľmi”

Ell Toro del Granjero
Na pozícii č. 45 spomedzi 55 Reštaurácie v Piešťanoch
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 7. januára 2019

Pozval som priateľov na večeru miesto príjemné...čo sa týka jedla...polievky boli v poriadku..steaky...pre mňa v poriadku..dve porcie ďalšie úplne nechutne zle pripravené..zákusok.. starý odlezany...ciasnicku sa snažila síce..ale oblečená nevhodne.na záver nedoporucjem. V podstate vyhodené peniaze.

Dátum návštevy: december 2018
Poďakujte používateľovi Pavol G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (10)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2610 recenzií

Zrecenzované: 29. októbra 2018

Veľmi príjemná reštaurácia s vynikajúcou kuchyňou steaky boli skvelé... Príjemne strávený večer, vrelo odporúčam.

Dátum návštevy: október 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi nelinatali114.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Restauraciu sme vybrali na zaklade obedoveho menu, kedze tam bolo to na co sme mali chut. Slepaci vyvar - viac bujonu ako samotnej polievky. Zeleninove Rizoto s hovadzim masom, ktore by si zazluzilo 1- v tomto pripade co sa tyka kvality jedla, ako dalsi bol steak s baby zemiacikmy, ktore si pamatali este minuly rok. Ak niekto da do menu baby zemiaciky, tak ocakavam aspon cerstvost kedze je jun a daju sa zohnat. Za poznamku stoji ze detsku sedacku na poziadanie priniesli promptne.
Najvacsii udiv bol ked vas obsluhuje casnicka ktora ma na sebe tricko s nazvom a logom vedlajsej restauracie, to ako vypomoc ci...?

Dátum návštevy: jún 2018
Poďakujte používateľovi marekk205.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. júna 2018

Dnes 10.6.2018 som si objednala 2x grécky šalát a 2x hranolky. Nablokovaný mi bol chybne Caesar šalát s hranolkami, čoho som si nevšimla, pretože som bola pravidelnou zákazníčkou a objednávala som si ten istý obed. Servírke som pripomenula, aby šalát pripravili tak ako včera. Chybu som si všimla až keď mi priniesla Caesar šaláty. Povedala som, že toto nie je moja objednávka, nakoľko ja si vždy objednávam Grécky šalát. Jej reakcia bola bez zaváhania – toto ste si objednali. Nebol prejavený záujem o riešenie vzniknutej situácie, ktorú zapríčinila, žiadne ospravedlnenie, žiaden návrh riešenia, len nezáujem. Nakoniec som vyriešila situáciu tak, že som si dala šaláty zabaliť a objednala som a zaplatila si navyše 2 grécke šaláty. Hranolky boli chladné a šaláty nikde. Asi po 20 min. som šla reklamovať objednávku, pričom na mňa čakali 2 zabalené šaláty v chladničke. Po Ceasar šalátoch ani stopy. Keď som požiadala o vrátenie peňazí za Caesar šaláty, servírka odmietla. Odišla do kuchyne a po nejakom čase mi doniesla 2 zabalené Caesar šaláty. Keďže to trvalo značnú chvíľu, mám pochybnosti, že to boli tie isté.
Na základe tejto skúsenosti Vašu reštauráciu nebudem nikomu odporúčať, nakoľko reštauráciu nerobí iba jedlo, ale predovšetkým atmosféra, ktorú vytvárajú ľudia, ktorí v nej pracujú. Takéto správanie obsluhujúcej servírky určite nerobí dobré meno Vašej reštaurácii.

Today 10.6.2018 I've ordered two Greek Salads with two fries on side. The waitress charged me two Caesar salads instead of Greek. I haven't realised that at first as I was a regular customer here and always ordered the same for lunch. When the waitress brought the Caesar salads I told her - that's not my order. Her reaction was – you've ordered that. There was no hesitation or apology on her side, no suggestion to resolve the problem, no interest. I've decided to ask her to wrap the salads in take-away boxes and ordered 2 Greek salads to have with the fries now. I've paid for the order. The fries were cold and then eaten and the Greek salads nowhere in sight. After 20 min I went to ask what is going on and I was handed 2 Greek salads in take-away boxes. The Caesar salads disappeared. I ask the waitress for refund for the Caesar salads, as I was charged for 4 salads and got only 2. She refused. She went to the kitchen and after a while came with 2 Caesar salads in take-away boxes.
Based on this experience I'll take my custom elsewhere and I do not recommend this restaurant to anyone. A good restaurant does not mean only good food but also atmosphere, care for customers and service delivered by serving staff. Behaviour and attitude of the waitress I've experienced today is unacceptable in hospitality industry.

Dátum návštevy: jún 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi Jasmine8008.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Rozvarene kuracie rizoto - ako blato
Pecena hovadzia Pachuca - tvrde vysusene maso
ElToro granjero salat - tvrde vysusene maso, lacne rozkrajane nechutne olivy
Sopa Espanola polievka bola zaujimava, chutna
Vyvar - chutny
Kysle pivo, zevraj Pilsner

Casnik sa nakonci vobec nespytal, ci nam chutilo

Neodporucame

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi mir01234.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Ell Toro del Granjero, si pozreli aj

Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 

Navštívili ste Ell Toro del Granjero? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu