Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gurmánsky zážitok”

STEAKPARK by Hotel Park Avenue
Na pozícii č. 22 spomedzi 52 Reštaurácie v Piešťanoch
Cenový rozsah: 6 USD - 28 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: pred 4 týždňami cez mobilné zariadenie

Návšteva tejto reštaurácie bola ako sen. O každom z nami objednaných chodov by sa dali skladať básne. Steaky sa rozpúšťali na jazyku, pečený maxi zemiak bol jemný ako pyré a omáčky, juuuj tie omáčky, boli božsky jemné. Určite sa sem vrátime.

Dátum návštevy: november 2018
1  Poďakujte používateľovi lkupca22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (12)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1512 recenzií

Zrecenzované: 25. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Skvelé miesto ... veľmi príjemné prostredie, milý personál. Zastavili som sa iba na krátky obed a bola to skvelá voľba. Vývar bol skvelý a vyskúšali sme hamburger a ten bol výborný. Určite sa sem ešte v budúcnosti vrátime :-)

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi SK_cestovatel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Hotelova restauracia v prijemnom prostredi mestskeho parku ponuka skvele jedla a najkrajsiu letnu terasu v Piestanoch. Patri medzi moje najoblubenejsie obedove restauracie kde sa pravidelne stravujem.
Vzdy kvalitne jedlo vybornej chuti. Doporucujem navstevnikom Piestan sem zajs a ochutnat .....

Dátum návštevy: júl 2017
1  Poďakujte používateľovi kimgoldpiestany.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. októbra 2016

Hotel v peknom prostredí v parku,ticha,prijemna a kludna atmosféra,ziadna rusiva hudba ako je zvykom skoro v druhej reštaurácii.Obsluha milá,prijemna,vyber jedla nie je široký ale je to pre mňa výhoda a určite aj pre personál.Myslim,ze každý si nájde to,naco má chuť.V lete sa dá sedieť v parku pri hoteli v tieni stromov.Doporucujem návštevu.

Dátum návštevy: september 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi simonak22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 25. októbra 2016

Ďakujeme za Váš príspevok. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 13. apríla 2018

Dátum návštevy: jún 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia skaja613, Generálny riaditeľ v zariadení STEAKPARK by Hotel Park Avenue.Zodpovedané: 18. mája 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli STEAKPARK by Hotel Park Avenue, si pozreli aj

Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
Piešťany, Trnavský kraj
 
Piešťany, Trnavský kraj
 

Navštívili ste STEAKPARK by Hotel Park Avenue? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu